Lagerantallet for produktvarianter er ændret

Udløseren Lagerantallet for produktvariant er ændret starter et workflow når lagerbeholdningen ændres for en bestemt produktvariant. Kilden til lagerændringen kan være en ordre, en manuel ændring af lagerbeholdningen eller en app, der ændrer lagerantal.

Angivne data

De følgende data leveres til workflows, der starter med udløseren Lagerantallet for produktvariant er ændret.

Data, der er angivet for workflows med udløseren Lagerantallet for produktvariant er ændret.
Data Beskrivelse
produkt Det produkt, der fik ændret sit lagerantal.
productVariant Den produktvariant, der fik ændret sit lagerantal.
inventoryQuantityPrior Det forrige lagerantal for produktvarianten.

Test af udløseren Lagerantallet for produktvariant er ændret

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du ændre lagerbeholdningen for et produkt.

Overvejelser

• Lagerantallet for produktvarianten, der er ændret, starter et workflow. Dette sker også, selvom der ikke er markeret Spor antal for produktet.
  • Denne udløser giver mulighed for at bruge handlinger, der påvirker produkter og varianter. Hvis du har workflows, der påvirker lagervarer, skal du bruge udløseren Lagervaren blev oprettet i stedet.
  • Ordrekladder påvirker ikke din tilgængelige lagerbeholdning, før ordrekladderne konverteres til ordrer.

Eksempler

Skabelonbiblioteket i Flow har mange eksempler, der gør brug af udløseren Lagerantallet for produktvariant er ændret. Disse eksempler viser, hvordan man bruger lagerbeholdning til produkter, varianter og efter lokation.

Hvis du vil tjekke lagerantallet på en enkelt lokation, kan du finde oplysninger om antallet ved hjælp af variablen productVariant / inventoryItem / inventoryLevels / available. Lokationens navn eller id kan kontrolleres ved hjælp af variablen productVariant / inventoryItem / inventoryLevels / location / name eller productVariant / inventoryItem / inventoryLevels / location / id.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Lagerantallet for produktvariant er ændret.

API-detaljer

Med udløseren Lagerantallet for produktvariant er ændret kan du foretage handlinger med Product Graphql API-objektet.