Automatisk generering af emnelinjer og brødtekst i mails

Shopify Magic anvender kunstig intelligens (AI) til at bruge de oplysninger, du angiver, som f.eks. kampagnetype og søgeord for produkter, til at generere forslag til emnelinjer i Shopify Email. Hvis du allerede har skrevet en kladde af emnelinjen til din mail, genereres søgeord automatisk baseret på din emnelinje. Inden du genererer automatisk tekst til dine mails, skal du gennemgå Tips til at bruge Shopify Magic-tekstgenerering.

Understøttede sprog

​ Man kan i øjeblikket få automatisk genererede emnelinjer og brødtekst i mails på følgende sprog:

• Engelsk
  • Tysk
  • Spansk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Portugisisk (brasiliansk)
  • Kinesisk (forenklet)

Amerikansk engelsk anvendes som standard i forslag på engelsk. De sprogdata, som den kunstige intelligens anvender, er fortrinsvis baseret på nordamerikanske kilder, så det genererede indhold kan indeholde ord og udtryk, der anvendes i dette område. Du kan ændre alle dele af indholdsforslagene, så de passer til det, dine kunder forventer.

Standardsproget i din butiksfacade fastsætter det sprog, der bruges til at generere dine forslag. Denne funktion er ikke tilgængelig i Shopify-administratoren, hvis standardsproget i butiksfacaden ikke er et af de understøttede sprog. Du kan opdatere sprogindstillingen ved at gå til Indstillinger > Sprog og klikke på Skift standard.

Listen over understøttede sprog er de sprog, der er blevet verificeret, men tekstgenerering fungerer dog muligvis for andre sprog (med varierende kvalitet). Hvis du vil prøve at generere output på dit foretrukne sprog, kan du bruge særlige instruktioner til at angive det output-sprog, du vil bruge. Du kan f.eks. inkludere instruksen Skriv beskrivelsen på norsk. Da kvaliteten af dit output kan variere meget, bør du kun bruge denne metode til sprog, som du er tryg ved at læse og evaluere. Du kan også generere teksten på engelsk og derefter bruge Translate & Adapt-appen til at oversætte den genererede tekst til dit foretrukne sprog. ​

Opret emnelinjer til mails

Når du opretter en Shopify Email-kampagne, kan du bruge Shopify Magic til at generere en emnelinje og brødtekst til mails. Der anvendes som standard amerikansk engelsk til engelske forslag. De sprogdata, som den kunstige intelligens anvender, stammer primært fra nordamerikanske kilder. Dette betyder, at det genererede indhold kan indeholde ord og udtryk, der anvendes i dette område. Du kan ændre alle dele af det foreslåede indhold, så det matcher det, dine kunder ville forvente at se.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Mail og derefter på Åbn app på siden Apps og salgskanaler.
  3. Klik på Opret kampagne, og vælg derefter en skabelon.
  4. Fuldfør et af følgende trin:

• Hvis du vil oprette en kladde til en emnelinje i en mail, skal du i feltet Emne klikke på ikonet Generér tekst.
    • Hvis du vil oprette en kladde til brødtekst i en mail, skal du i RTF-editoren i tekstafsnittet klikke på ikonet Generér tekst.
  5. Angiv oplysninger om den type mail, du sender, og tilføj søgeord. Jo flere oplysninger, du tilføjer, jo mere relevant bliver det foreslåede indhold.

6. Valgfrit: Vælg en ny tone i rullemenuen Tonefald. Få mere at vide om, hvordan du vælger en tone til dine mails.

7. Valgfrit: Skriv eventuelle yderligere instruktioner, du vil tilføje, i feltet Særlige instruktioner. Se Brug af særlige instruktioner for at få mere at vide om, hvilke typer instrukser du kan give.

8. Klik på Generer tekst for at generere tre versioner af dit foreslåede indhold.

9. Fuldfør et af følgende trin:

• Klik på Prøv igen for at se de forskellige resultater.
    • Vælg en anden tone, eller rediger din prompt. Klik derefter på Prøv igen.
  10. Klik på Behold for at vælge et forslag, du vil bruge.

Når du har genereret og valgt din tekst, kan du afslutte tilpasningen af din mailbesked eller klikke på ikonet Generer tekst for at tilgå tidligere forslag og generere nye.

Rediger eksisterende brødtekst i mail

Hvis du har en Shopify Email-kampagnekladde, der indeholder tekst, som du vil redigere, kan du bruge Shopify Magic til at omformulere, forlænge eller forenkle indholdet.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Mail og derefter på Åbn app på siden Apps og salgskanaler.
  3. Klik på titlen i den kampagnekladde, du vil redigere.
  4. Klik på ikonet Generér tekst, og vælg derefter en af følgende i rullemenuen:

• Klik på Omformuler for at omformulere indholdet.
    • Klik på Forlæng for at gøre indholdet længere.
    • Klik på Gør enklere for at forenkle indholdet.
  5. Valgfrit: Vælg en ny tone i rullemenuen Tonefald. Få mere at vide om, hvordan du vælger en tone til dine mails.

6. Valgfrit: Tilføj eller rediger instrukser i feltet Særlige instruktioner. Se Brug af særlige instruktioner for at få mere at vide om, hvilke typer instrukser du kan give.

7. Klik på Prøv igen.

8. Klik på Behold for at vælge et forslag, du vil bruge.

Sådan forbedrer du de indholdsforslag, du modtager

Når du evaluerer genererede forslag til Shopify Email, skal du overveje, hvad der gør mailens indhold effektivt. Den bedste måde at forbedre de genererede forslag på er at give AI-værktøjet flere oplysninger om din kampagne, f.eks. kampagnemål, produktoplysninger og specifikke søgeord. Du bør også vælge en tone, der passer bedst til dit brand.

Du kan forbedre resultaterne for generering af tekst ved at overveje at føje følgende typer oplysninger til dine mailkampagner:

• Kampagnetype: Alle kampagnedetaljer, som du angiver, hjælper med at generere bedre resultater. For eksempel: produktgenopfyldning, forårsudsalg eller fødselsdagsrabat.
  • Produktsøgeord. Hvis du skriver om et specifikt produkt, skal du prøve at tilføje produktets navn og type. Hvis produktets navn er flertydigt, skal du angive søgeord, der beskriver produktet eller kategorien, som f.eks. chilisauce eller sæbebar. Tilføj beskrivelser, der fremhæver, hvad der gør produktet unikt, eller hvorfor man skal købe det. Monaco er f.eks. ikke beskrivende. Hvis du i stedet bruger et sæt med søgeord, som f.eks. Nyheder, Monaco, 10 % rabat og Lette solbriller i skildpaddemønster, kan du fortælle Shopify Magic, hvad funktionen skal skrive om. Søgeordsprompter kan være simple eller komplekse, og du kan formulere din prompt som en sætning eller bare bruge søgeord. Du kan også inkludere emojis.
  • Vigtige søgeord eller terminologi for brandet. Selvom resultaterne kan indeholde omskrivninger af de oplysninger, du angiver, bevares særlige ord eller udtryk ofte, som f.eks. brandnavne eller unikke beskrivende ord. Hvis du medtager dit brandnavn i prompten med dit brands slogan, vil det normalt blive medtaget i resultaterne. Hvis du f.eks. beskriver en læbepomade med pebermynte som mynt-astisk i søgeordene, vil de genererede forslag ofte indeholde dette ord.
  • Andre mailoplysninger. Du bør angive andre eventuelle oplysninger, der er relevante for den type af indhold, som du genererer. Hvis du f.eks. ønsker at oprette en udsalgsbesked, skal du sørge for at medtage udsalgsrabatten og typerne af produkter, der indgår i udsalget. Shopify Magic bruger de oplysninger, som du føjer til din mail, til automatisk at foreslå idéer til søgeord, du kan medtage.