Genererer automatisk indhold i temaeditoren

Via Shopify Magic kan du bruge kunstig intelligens (AI) til at generere forslag til indhold i din temaeditor baseret på oplysninger, som du angiver, f.eks. overskrifter og titler.Inden du genererer automatisk tekst til dit tema, skal du gennemgå Tips til at bruge Shopify Magic-tekstgenerering.

Understøttede sprog

​ Man kan i øjeblikket få automatisk genererede produktbeskrivelser på disse sprog:

• Engelsk
  • Tysk
  • Spansk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Portugisisk (brasiliansk)
  • Kinesisk (forenklet)

Amerikansk engelsk anvendes som standard i forslag på engelsk. De sprogdata, som den kunstige intelligens anvender, er fortrinsvis baseret på nordamerikanske kilder, så det genererede indhold kan indeholde ord og udtryk, der anvendes i dette område. Du kan ændre alle dele af indholdsforslagene, så de passer til det, dine kunder forventer.

Standardsproget i din butiksfacade fastsætter det sprog, der bruges til at generere dine forslag. Denne funktion er ikke tilgængelig i administratoren, hvis standardsproget i butiksfacaden ikke er et af de understøttede sprog. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du opdatere dine sprogindstillinger til et understøttet sprog.

Listen over understøttede sprog er de sprog, der er blevet verificeret og testet, men tekstgenerering fungerer dog muligvis for andre sprog (med varierende kvalitet). Hvis du vil prøve at generere output på dit foretrukne sprog, skal du generere det engelske output og derefter bruge appen Translate and Adapt til at oversætte det genererede output til dit foretrukne sprog. ​

Generér indhold til din webshop

Trin:

1. Gå til Webshop > Temaer i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Tilpas ud for det tema, du vil redigere.
  3. Vælg et tekstelement i dit tema, som f.eks. en overskrift til billedbanneret.
  4. Klik på ikonet Generér tekst på værktøjslinjen i tekstfeltet.
  5. Indtast nogle søgeord for at indikere den type indhold, du vil generere, f.eks. headline, title, subtitle eller announcement. Jo flere oplysninger du tilføjer, jo mere relevant er det foreslåede indhold.
  6. Valgfrit: Vælg en tone for den genererede tekst. Du kan vælge en af de foruddefinerede toner eller tilføje en tilpasset tone. Få mere at vide om, hvordan du vælger en tone til din tematekst.
  7. Klik på Generér.
  8. Valgfrit: Hvis du vil opdatere den foreslåede tekst og hente en ny version, skal du gøre et af følgende:

• Klik på Generér igen for at få nye forslag med de samme indstillinger.
    • Hvis du vil ændre tonen for den foreslåede tekst, skal du vælge en ny tonemulighed og derefter klikke på Generér igen.
  9. Valgfrit: Hvis du vil se forskellige versioner, som du har genereret, skal du bruge pilene under den genererede tekst til at gå frem og tilbage mellem versionerne.

10. Klik på det foreslåede indhold, du vil beholde.

11. Valgfrit: Rediger indholdet, så det matcher din butiks tone og dit brand.

12. Når du har foretaget dine ændringer, skal du klikke på Gem.

Sådan forbedrer du de forslag til temaindhold, som du modtager

Det indhold, du opretter, skal formidle fordelene ved dine produkter på en måde, der ikke er generisk, og som afspejler din butiks brand. Du får bedre resultater med det automatisk genererede indhold, når du medtager flere oplysninger og vælger en tone, der passer til din virksomhed.

​Du kan forbedre resultaterne ved at tilføje følgende typer oplysninger:

• Oplysninger om kunden: Det bedste indhold afspejler ofte din kundemålgruppens behov og interesser. Medtag nogle søgeord om, hvem produkterne passer godt til, f.eks. kundens demografi (unge forældre) eller deres værdier (miljøbevidste, friluftsmennesker). Disse oplysninger kan være nyttige til at generere produktfordele og fastlægge det ordvalg, der bruges i dine resultater.
  • Specifikke oplysninger om materialer, produktionsmetode, pasform og tilsigtet brug.: Alle produktspecifikationer, du angiver, kan gøres til sætninger i dit genererede indhold.
  • Vigtige søgeord eller vigtig terminologi for brandet: Selvom resultaterne indeholder omskrivninger af de oplysninger, du har angivet, bevares særlige ord eller udtryk ofte, som f.eks. brandnavne og unikke beskrivende ord. Hvis du f.eks. beskriver en læbepomade med pebermynte som mint-tastic i søgeordene, vil de genererede forslag ofte indeholde dette ord.
  • Andre oplysninger: Du kan bruge de detaljer og billeder, du har føjet til dit tema, til at give dig idéer om, hvilke søgeord du kan angive, f.eks. produktforhandlere, produktkategorier eller navnene på dine kollektioner.