Genererer automatisk indhold i webshopeditoren

Via Shopify Magic kan du bruge kunstig intelligens (AI) til at generere forslag til indhold i din temaeditor baseret på oplysninger, som du angiver, f.eks. overskrifter og titler.

Understøttede sprog

​ Man kan i øjeblikket få automatisk genererede produktbeskrivelser på disse sprog:

• Engelsk
  • Tysk
  • Spansk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Portugisisk (brasiliansk)
  • Kinesisk (forenklet)

Amerikansk engelsk anvendes som standard i forslag på engelsk. De sprogdata, som den kunstige intelligens anvender, er fortrinsvis baseret på nordamerikanske kilder, så det genererede indhold kan indeholde ord og udtryk, der anvendes i dette område. Du kan ændre alle dele af indholdsforslagene, så de passer til det, dine kunder forventer.

Standardsproget i din butiksfacade fastsætter det sprog, der bruges til at generere dine forslag. Denne funktion er ikke tilgængelig i administratoren, hvis standardsproget i butiksfacaden ikke er et af de understøttede sprog. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du opdatere dine sprogindstillinger til et understøttet sprog.

Listen over understøttede sprog er de sprog, der er blevet verificeret og testet, men tekstgenerering fungerer dog muligvis for andre sprog (med varierende kvalitet). Hvis du vil prøve at generere output på dit foretrukne sprog, skal du generere det engelske output og derefter bruge appen Translate and Adapt til at oversætte det genererede output til dit foretrukne sprog. ​

Tips til at få bedre forslag

Når du evaluerer genererede forslag til dit indhold, kan du overveje, hvad der gør en beskrivelse god.Forslagene til oprettelse af gode produktbeskrivelser kan være med til at forbedre dine forslag, men overskrifter og titler i din webshop er generelt meget kortere end en produktbeskrivelse.

Det indhold, du opretter, skal kommunikere dine produkters fordele på en ikke-generisk måde, som afspejler din butiks brand. Når du automatisk genererer indhold, får du bedre resultater, hvis du medtager flere oplysninger og omhyggeligt vælger en tone, der matcher din virksomhed.

Tilføj flere søgeord

​ Den bedste måde at forbedre de genererede forslag på er at give værktøjet flere oplysninger om dine produkter og dit brand. Du skal som minimum angive mindst to søgeord, der beskriver produkterne, brandet eller afsnittet, før du genererer indhold. Hvis du tilføjer flere søgeord eller sætninger, får du mere nøjagtigt og unikt genereret indhold. Du kan forbedre resultaterne ved at tilføje følgende typer oplysninger:

• Oplysninger om kunden: Ofte afspejler det bedste indhold din målkundes behov og interesser. Medtag nogle søgeord om, hvem produkterne passer godt til, f.eks. kundens demografi (unge forældre) eller deres værdier (miljøbevidste, naturmennesker). Disse oplysninger kan være nyttige til at generere produktfordele og fastlægge det ordvalg, der bruges i dine resultater.
  • Specifikke oplysninger om materialer, produktionsmetode, pasform og tilsigtet brug.: Alle produktspecifikationer, du angiver, kan gøres til sætninger i dit genererede indhold.
  • Vigtige søgeord eller terminologi for brandet. Selvom resultaterne indeholder omskrivninger af de oplysninger, du angiver, bevares særlige ord eller udtryk ofte, som f.eks. brandnavne eller unikke beskrivende ord. Hvis du f.eks. beskriver en læbepomade med pebermynte som mint-tastic i søgeordene, vil de genererede forslag ofte indeholde dette ord.
  • Andre oplysninger: Du kan bruge de oplysninger og billeder, som du har føjet til dit tema, til at give dig idéer om, hvilke søgeord du kan angive, f.eks. produktoplysninger som forhandler, kategori eller kollektionsnavne.

Vælg en tone til dit genererede indhold

Tonen i din butiks indhold viser dine kunder dit brands personlighed, og den kan påvirke den måde, som dine kunder tænker, når de læser dit indhold. Tonen skal matche de oplysninger, du giver, situationen og kundernes forventninger. Tonen bør være i samme stil som din overordnede tilgang til indhold på tværs af brandet.

Når du genererer indhold til din webshop, kan du vælge mellem foruddefinerede toner eller angive en tilpasset tone for at få forslag til indhold, der passer til dit brand. Hvis du er i tvivl om, hvilken tone du skal vælge, kan du eksperimentere med tonen for at generere forskellige versioner af teksten og på den måde finde et godt match til dit produkt og din målgruppe.

Når du vælger en tone, ændres karaktertrækkene i det foreslåede indhold, så det matcher den valgte tone. Disse karaktertræk omfatter sprogbrug, sætningsstruktur og tegnsætning i forslagene. De foruddefinerede tonemuligheder skaber alle indhold, der lyder positivt.

Du kan vælge mellem disse foruddefinerede toner:

• Ekspert: Skrevet fra en produkt- eller brancheeksperts vinkel. Denne tone lyder professionel ved at anvende videnskabelig og objektiv sprogbrug samt fakta.
  • Forstående: Skrevet ud fra et synspunkt af en person, som har sympati for kunden og gerne vil hjælpe. Denne tone lyder forstående og anvender et sprogbrug, der er venligt, imødekommende og ligetil.
  • Overbevisende: Skrevet ud fra et synspunkt af en person, som passioneret tror på produktets værdi. Denne tone lyder overbevisende og inspirerende og anvender et sprogbrug, der appellerer til sanserne og fremkalder stærke følelser hos kunden.
  • Modig: Skrevet ud fra et synspunkt af en person, som udfordrer kunden til at være modig og eventyrlysten. Denne tone bruger stærke handlingsord til at motivere og inspirere.
  • Sjov: Skrevet ud fra et synspunkt af en person, som ikke tager sig selv eller livet alt for seriøst. Denne tone anvender et sjovt og skævt sprogbrug, herunder humor og slangudtryk.
  • Sofistikeret: Skrevet som et luksusbrand, der sælger eksklusive produkter. Denne tone lyder sofistikeret og dannet og anvender et sprogbrug, der appellerer til en kundes ønske om høj kvalitet og god smag.

Du kan også angive en tilpasset tone, der skal bruges i dine beskrivelser, ved at vælge Tilpasset i rullemenuen og angive en tilpasset tone, som f.eks. Sarcastic and witty.Denne tilpassede tone er tilgængelig som en mulighed for hvert afsnitsoverskrift, du opretter, medmindre du erstatter den tilpassede tonelabel med en anden, som f.eks. Confident.

Generér indhold til din webshop

1. Gå til Webshop > Temaer i Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for det tema, du vil redigere.
  3. Vælg et tekstelement i dit tema, som f.eks. en overskrift til billedbanneret.
  4. I tekstfeltet skal du klikke på Shopify Magic-ikonet i værktøjslinjen.
  5. Indtast nogle søgeord for at indikere den type indhold, du vil generere, f.eks. headline, title, subtitle eller announcement. Jo flere oplysninger du tilføjer, jo mere relevant er det foreslåede indhold.
  6. Valgfrit: Vælg en tone for den genererede tekst. Du kan vælge en af de foruddefinerede toner eller tilføje en tilpasset tone.
  7. Klik på Generér tekst.
  8. Valgfrit: Hvis du vil opdatere den foreslåede tekst og hente en ny version, skal du gøre et af følgende:

• Klik på Prøv igen for at få nye forslag med samme indstillinger.
    • Hvis du vil ændre tonen i den foreslåede tekst, skal du vælge en ny tonemulighed og derefter klikke på Prøv igen.
  9. Valgfrit: Hvis du vil se forskellige versioner, som du har genereret, skal du bruge pilene under den genererede tekst til at gå frem og tilbage mellem versionerne.

10. Klik på det foreslåede indhold, du vil beholde.

11. Rediger indholdet, så det matcher din butiks tone og brand.

12. Når du har foretaget dine ændringer, skal du klikke på Gem.