Automatisk generering af produktbeskrivelser

Du kan bruge Shopify Magic til at skrive og redigere produktbeskrivelser via automatisk tekstgenerering. Værktøjet anvender kunstig intelligens (AI) til at bruge de oplysninger, du angiver, f.eks. produkttitel og søgeord, til at generere et forslag til en produktbeskrivelse. Shopify Magic kan også tilbyde forslag, der kan hjælpe dig med at omskrive udvalgt tekst fra en eksisterende beskrivelse.

Inden du genererer automatisk tekst til dine produktbeskrivelser, skal du gennemgå Tips til at bruge Shopify Magic-tekstgenerering.

Understøttede sprog

​ Man kan i øjeblikket få automatisk genererede produktbeskrivelser på disse sprog:

• Engelsk
  • Tysk
  • Spansk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Portugisisk (brasiliansk)
  • Kinesisk (forenklet)

Amerikansk engelsk anvendes som standard i forslag på engelsk. De sprogdata, som den kunstige intelligens anvender, er fortrinsvis baseret på nordamerikanske kilder, så det genererede indhold kan indeholde ord og udtryk, der anvendes i dette område. Du kan ændre alle dele af indholdsforslagene, så de passer til det, dine kunder forventer.

Standardsproget i din butiksfacade fastsætter det sprog, der bruges til at generere dine forslag. Denne funktion er ikke tilgængelig i Shopify-administratoren, hvis standardsproget i butiksfacaden ikke er et af de understøttede sprog. Du kan opdatere sprogindstillingen ved at gå til Indstillinger > Sprog og klikke på Skift standard.

Listen over understøttede sprog er de sprog, der er blevet verificeret, men tekstgenerering fungerer dog muligvis for andre sprog (med varierende kvalitet). Hvis du vil prøve at generere output på dit foretrukne sprog, kan du bruge særlige instruktioner til at angive det output-sprog, du vil bruge. Du kan f.eks. inkludere instruksen Skriv beskrivelsen på norsk. Da kvaliteten af dit output kan variere meget, bør du kun bruge denne metode til sprog, som du er tryg ved at læse og evaluere. Du kan også generere teksten på engelsk og derefter bruge Translate & Adapt-appen til at oversætte den genererede tekst til dit foretrukne sprog. ​

Udarbejdelse af en komplet produktbeskrivelse

Når du skal skrive en ny produktbeskrivelse, kan du bruge automatisk genererede beskrivelser til at hjælpe dig i gang. Tonen for genereret indhold er som standard angivet som den sidste indstilling, du har brugt, men du kan ændre den, før du genererer nyt indhold. I de fleste tilfælde er det bedst at have en ensartet tone for alle dine produktbeskrivelser i butikken.

Trin:

1. Gå til Produkter i Shopify-administratoren, og klik derefter på et produkt.
  2. Klik på ikonet Generér tekst på værktøjslinjen i tekstfeltet med produktbeskrivelsen.
  3. Angiv nogle produktegenskaber eller søgeord. Jo flere oplysninger, du tilføjer, desto mere relevant bliver det foreslåede indhold.
  4. Valgfrit: Vælg en ny tone til din beskrivelse. Du kan vælge en af de foruddefinerede toner eller tilføje en tilpasset tone. Få mere at vide om at vælge en tone til dine produktbeskrivelser.
  5. Valgfrit: Hvis du vil tilføje yderligere instruktioner til generering af beskrivelsen, kan du tilføje dem i feltet Særlige instruktioner. Du kan finde flere oplysninger, om hvilke typer instruktioner du kan angive, under Brug af særlige instruktioner.
  6. Klik på Generér for at generere den første version af dit foreslåede indhold.
  7. Valgfrit: Du kan bruge de næste trin til at generere og gennemgå flere forskellige versioner af en produktbeskrivelse, inden du vælger den, du vil bruge som kladde:

• Klik på Generér igen for at opdatere det foreslåede indhold og få en ny version.
    • Hvis du vil ændre tonen i det genererede indhold, skal du vælge en anden tonemulighed og derefter klikke på Generér igen.
    • Hvis du vil se forskellige versioner, som du har genereret, skal du bruge pilene under den genererede tekst til at gå frem og tilbage mellem versionerne.
  8. Klik på Behold for at føje det foreslåede indhold til din beskrivelse og lukke vinduet.

9. Rediger og formatér produktbeskrivelsen, så den matcher dit produkt og dit brand. Klik derefter på Gem. Udgivne produkter viser den nye produktbeskrivelse med det samme.

Rediger eksisterende produktbeskrivelser

Du kan bruge Shopify Magic til at redigere dele af en eksisterende produktbeskrivelse.

Trin:

1. Gå til Produkter i Shopify-administratoren, og klik derefter på et produkt.
  2. Vælg den tekst, du vil redigere, og klik derefter på ikonet Generér tekst for at vise en menu med redigeringsmuligheder:

• Hvis du vil generere en ny version af den valgte tekst, skal du valgte tone for den omskrevne tekst og klikke på Omformuler.
    • Du kan generere en kortere eller mere enkel version af den valgte tekst ved at klikke på Gør forenklet.
    • Du kan gøre det valgte indhold længere, f.eks. ved at tilføje endnu en sætning, ved at klikke på Udvid.
  3. Valgfrit: Du kan bruge følgende trin til at generere og gennemgå flere versioner af en produktbeskrivelse, inden du vælger én, der skal bruges som kladde:

4. Tryk på Generér igen for at opdatere det foreslåede indhold og få en ny version.

5. Hvis du vil ændre tonen i det genererede indhold, skal du vælge en anden tonemulighed og derefter trykke på Generér igen.

6. Hvis du vil angive yderligere instruktioner til generering af din beskrivelse, som f.eks. ændring af længde, format eller andre tilpassede detaljer, kan du klikke på ikonet Særlige instruktioner og derefter tilføje instruktionerne i feltet Særlige instruktioner. Du kan finde flere oplysninger, om de typer instruktioner du kan angive, under Brug af særlige instruktioner.

7. Hvis du vil se forskellige versioner, som du har genereret, skal du bruge pilene under den genererede tekst til at gå frem og tilbage mellem versionerne.

8. Klik på Behold for at føje den nye tekst til produktbeskrivelsen i stedet for den tekst, du valgte oprindeligt.

Sådan forbedrer du de indholdsforslag, du modtager

​ Når du evaluerer genererede forslag til dine produktbeskrivelser, bør du overveje, hvad der gør en produktbeskrivelse god. Produktbeskrivelser skal formidle dit produkts fordele på en ikke-generisk måde, der afspejler din butiks brand. Når du automatisk genererer beskrivelser, får du bedre resultater ved at inkludere flere oplysninger og ved omhyggeligt at vælge en tone, der passer til din virksomhed.

Den bedste metode til at forbedre de genererede forslag er at give værktøjet flere oplysninger om dit produkt. Angiv som minimum en produkttitel og to produktfunktioner eller søgeord, før du genererer en beskrivelse. Hvis du tilføjer flere søgeord eller sætninger, vil du få mere nøjagtigt og unikt indhold.

Du kan forbedre resultaterne ved at overveje at føje følgende typer oplysninger til dine produktbeskrivelser:

• Søgeord for produkttype: Hvis din produkttitel ikke udtrykkeligt beskriver produktets type, f.eks. et produktnavn som Washington, der ikke indeholder briller, kan det medføre, at du får resultater af lavere kvalitet. Angiv søgeord, der indikerer produkttype eller -kategori, som f.eks. chilisauce eller sæbebar.
  • Oplysninger om kunden: De bedste produktbeskrivelser afspejler din kundemålgruppes behov og interesser. Medtag nogle søgeord om, hvem produktet passer godt til, f.eks. kundens demografi (unge forældre) eller kundens værdier (miljøbevidste, friluftsmennesker). Disse oplysninger kan være nyttige i forbindelse med generering af produktfordele og til at bestemme det ordvalg, der anvendes i dine resultater.
  • Specifikke oplysninger om materialer, produktionsmetode, pasform og tilsigtet brug: Alle produktspecifikationer, du angiver, kan gøres til sætninger i dine genererede beskrivelser.
  • Vigtige søgeord eller terminologi for brandet: Selvom resultaterne indeholder omskrivninger af de oplysninger, du angiver, bevares særlige ord eller udtryk ofte, som f.eks. brandnavne eller unikke beskrivende ord. Hvis du f.eks. beskriver en læbepomade med pebermynte som mynt-astisk i søgeordene, vil de genererede forslag ofte indeholde dette ord.
  • Andre produktoplysninger: Du kan bruge de oplysninger, du har tilføjet om dit produkt i Shopify, hvis du mangler idéer til, hvilke søgeord du kan angive. Hvis dit produkt f.eks. har flere varianter, kan du angive variantmuligheder såsom størrelse og farve som søgeord. Du kan eventuelt også medtage andre produktoplysninger såsom forhandler, kategori og kollektionsnavn.