Organisationsadministration

Shopify-organisationsadministratoren er en forbedring af den almindelige Shopify-administrator. Den giver dig mulighed for at handle som en organisation ved at administrere værktøjer, der påvirker flere butikker på én gang. Brugere, der har fået adgang til Shopify-organisationsadministratoren, kan udføre handlinger, der styrer brugere, butikker og Flow-workflows på tværs af hele din organisation.

Funktioner

Oversigt

• Se salg og ordrer i alt for hele din organisation
  • se salg og ordrer i alt for specifikke butikker
  • få adgang til analyser af specifikke butikkers performance

Få mere at vide i Oversigt.

Brugere

• føj nye brugere til din organisation
  • genaktiver, suspender eller fjern brugere samtidigt
  • giv eller tilbagekald adgang til funktioner på organisationsniveau
  • kontrollér adgang og tilladelser på butiksniveau
  • gennemtving totrinsgodkendelse

Få mere at vide i Brugere.

Butikker

• se og få adgang til alle butikker i din organisation
  • filtrer butikker efter type eller status
  • opret nye butikker, og føj dem til din organisation

Få mere at vide i Butikker.

Flow

• opret nye workflows
  • gennemgå og rediger workflows
  • brug workflows i butikker uden at skulle installere Flow-appen
  • kopiér workflows direkte fra en butik til en anden

Få mere at vide i Flow.

Kom i gang med Shopify-organisationsadministratoren

Butiksejeren for hovedbutikken i din organisation anses for at være organisationsejeren. Organisationsejeren er den første person, der får adgang til Shopify-organisationsadministratoren. Denne bruger vil som standard starte med fulde tilladelser.

Organisationsejeren kan ikke fjernes eller slettes, og vedkommende har altid adgang til Brugeradministration. Se Brugere, hvis du vil vide mere.

Login på Shopify

Du kan åbne Shopify-organisationsadministratoren ved at logge ind på en butik i din organisation. Hvis du har adgang på organisationsniveau, vises en global navigationsmenu i venstre side af din butiks menu. Den globale navigationsmenu giver dig adgang til at administrere oplysninger såsom brugere og andre butikker på tværs af din organisation.

Den globale navigation vises i venstre side af skærmen.

Brugere i en organisation kan kun se de menupunkter og butikker, som de har adgang til. Hvis en bruger kun har adgang til en enkelt butik og ikke har organisationsadgang, har han eller hun ikke adgang til den globale navigation.

Den globale navigation vises som den fulde menu i Shopify-organisationsadministratoren for Plus-shopejere eller som en skjult menu i en butiks Shopify-administrator. I den skjulte version af de globale navigationsmenu, vises butiksnavnene som forkortelser på to bogstaver. Butikskoderne er baseret på det første bogstav eller bogstaver i butik. For eksempel:

• Svensskjorter – Sv
  • Svens skjorter – SS
  • Svens skjortelager – SD