Organisationsadministration

Shopify-organisationsadministratoren er en forbedring af den almindelige Shopify-administrator. Hvis du driver flere butikker, giver Shopify-organisationsadministratoren dig mulighed for at drive dem på organisationsniveau i stedet for niveauet for den enkelte butik. Brugere med adgang til Shopify-organisationsadministratoren kan udføre handlinger på tværs af flere butikker i din organisation, som påvirker brugere, butikker og Shopify-workflows.

Fordele ved at bruge Shopify-organisationsadministratoren

Shopify-organisationsadministratoren indeholder følgende funktioner, som kan hjælpe dig med at administrere din organisation på en mere effektiv måde.

Fordele ved at bruge Shopify-organisationsadministratoren
Funktion Beskrivelse
Analyseoversigt Analyseoversigt – giver dig mulighed for at gøre følgende:
  • Se salg og ordrer i alt for hele din organisation.
  • Se salg og ordrer i alt for specifikke butikker.
  • Få adgang til analyser af en specifik butiks performance.
Administration af Shopify Flow Administration af Shopify Flow – giver dig mulighed for at gøre følgende:
  • Opret nye workflows.
  • Gennemgå og rediger workflows.
  • Bruge workflows i butikker uden at skulle installere Flow-appen.
  • Kopiér workflows direkte fra én butik til en anden.
Brugeradministration Brugeradministration – giver dig mulighed for at gøre følgende:
  • Føj nye brugere til din organisation.
  • Genaktiver, suspender eller fjern flere brugere samtidigt.
  • Tildele eller fjerne adgang til funktioner på organisationsniveau.
  • Kontrollér adgang og tilladelser på butiksniveau.
  • Oprette roller, der kombinerer adgang på organisationsniveau og tilladelser på butiksniveau, samt tildele roller til brugere.
  • Gennemtving totrinsgodkendelse.
Administration af butik Administration af butik – giver dig mulighed for at gøre følgende:
  • Se og få adgang til alle butikker i din organisation.
  • Filtrere butikker efter type eller status.