Sådan overvåger du BFCM-salg i din Shopify-organisationsadministrator

Du kan forbedre overvågningen af BFCM-salg på tværs af din organisation, mens butikkerne i organisationen forbereder sig på Black Friday og Cyber Monday (BFCM).

Fra og med den 1. november 2020 kan du angive salgsmål for alle butikker i din organisation, som deltager i BFCM. Dette gøres ved hjælp af et kort, der findes øverst på siden Oversigt i din Shopify-organisationsadministrator. Du kan også angive salgsmål, selv om dine butikker ikke deltager i BFCM.

Du kan overvåge følgende under BFCM (som løber fra fredag den 27. november 2020 kl. 00:00 UTC+10 til mandag den 30. november 2020 kl. 23:59 UTC+10):

• salg i alt på organisationsniveau
  • salgsresultater for hver enkelt butik
  • meddelelser, når målet er nået
  • antallet af salgsmål, der er nået på tværs af organisationen

Hvis du genererede salg under forrige års BFCM, kan du skifte mellem dette års mål og sidste års salg i alt.

Konfigurer din målsætning for BFCM

Du kan begynde at konfigurere dine salgsmål søndag den 1. november 2020 kl. 00:00 UTC+10 og fortsætte konfigurationen eller ændre din målsætning helt indtil mandag den 30. november 2020 kl. 23:59 UTC+10.

Hvis du genererede salg under forrige års BFCM, angives disse beløb som standard for din målsætning for 2020. Hvis du ikke har salgsdata for en butik, er standardværdien 0.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Oversigt i din Shopify-organisationsadministrator.

2. Klik på Administrer salgsmål på kortet Black Friday til Cyber Monday.

3. Angiv det salgsbeløb, som du vil nå eller overgå for hver butik, i kolonnen BFCM 2020 – målsætning for salg.

4. Klik på Udført.

Overvåg salgsresultaterne under BFCM

Du kan overvåge salgsresultaterne på tværs af din organisation fra fredag den 27. november 2020 kl. 00:00 UTC+10 til og mandag den 27. november 2020 kl. 23:59 UTC+10. Salgsresultaterne opdateres automatisk med regelmæssige intervaller.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Oversigt i din Shopify-organisationsadministrator. Kortet Black Friday til Cyber Monday viser salg i alt for hele din organisation.

2. Klik på Følg salg i butik for at vise salgsresultaterne for butikkerne i din organisation.

Sådan gennemgår du resultaterne efter BFCM

Du kan stadig gennemgå dine endelige salgsresultater, selv om BFCM er slut. Klik på I dag øverst på siden Oversigt, og klik derefter på Black Friday til Cyber Monday.