Liquid-support i Flow

Udviklere, der har erfaring med Shopify Liquid, kan føje Liquid til tekstfelter i handlinger. Hvis du ikke er bekendt med Shopify Liquid, skal du bruge vinduet Tilføj skabelonvariabler til at føje Liquid til dine beskeder.

Flow understøtter det meste af Shopify Liquid, men der er visse undtagelser, som beskrives her.

Betingede tags og gentagne tags

Du kan føje variable Liquid-tags til dine beskeder om workflow manuelt. Du kan bruge disse tags til at inkludere flere oplysninger i dine beskeder.

Du kan f.eks. bruge et for loop-objekt til at gentagelser via en liste med objekter, såsom varelinjer for en ordre. Du kan bruge disse tags til at oprette beskeder med oplysninger, såsom produkttitel, SKU, pris og mængde for hver varelinje i en ordre og spare dine modtager fra at bruge tid på at slå disse oplysninger op i din Shopify-administrator.

Flow understøtter alle betingede tags (eller kontrolflow) i Shopify Liquid:

Flow understøtter også alle gentagne tags i Shopify Liquid:

Filtre

Flow understøtter følgende filtre i Shopify Liquid:

Filtre, som Shopify Liquid understøtter i Flow
Filternavn Filtertype
abs Math
append Streng
capitalize Streng
ceil Math
concat Array
dato Yderligere
standard Yderligere
divided_by Math
downcase Streng
escape Streng
først Array
floor Math
join Array
last Array
lstrip Streng
kort Array
minus Math
modulo Math
newline_to_br Streng
plus Math
prepend Streng
fjern Streng
remove_first Streng
erstat Streng
replace_first Streng
reverse Array
round Math
rstrip Streng
størrelse Array
slice Streng
sortér Array
split Streng
strip Streng
strip_html Streng
strip_newlines Streng
gange Math
truncate Streng
trunkatewords Streng
uniq Array
upcase Streng
url_encode Streng

Eksempler

Se eksempler på beskeder og bemærkninger, der bruger Liquid.