Retningslinjer og begrænsninger for workflows

Nogle workflows fungerer kun under bestemte forhold. Du kan se retningslinjerne og begrænsningerne for hvert workflow, du bruger, så du kan sikre dig, at det kører som forventet.

Sådan times workflows

Normalt kører workflows så hurtigt som muligt. Der kan imidlertid være en forsinkelse mellem, hvornår triggeren kører og dens handling gennemføres. Flow kan ikke garantere, hvornår et workflow starter og slutter.

Workflows til risikoanalyse

Brug triggeren Ordren har gennemgået risikoanalyse til at se risikoniveauet for en ordre. Denne trigger bruger kun resultaterne fra Shopifys risikoanalyse (resultater fra tredjepartsapps bruges ikke). Se eksempler.

Workflows til at trække betaling

Brug handlingen Hent betaling, hvis du henter betalingen for en ordre. Hvis denne handling skal fungere, skal din butik skal være konfigureret til at hente betalinger manuelt. Ingen workflows kan afbryde den automatiske hentning af betalinger.

Den eneste betalingsmetode, som kan opkræves via Flow, er kreditkortbetalinger. Andre slags betalinger, som f.eks. alternative betalinger eller manuelle betalinger bliver ikke hentet eller markeret som betalt på siden Ordrer.

Sådan anmoder du om workflows for behandling

Brug handlingen Anmod om behandling til at sende en anmodning om behandling af varelinjer hos en distributionstjeneste. Denne handling anmoder kun om behandling af de varelinjer, der får administreret lagerbeholdningen af en distributionstjeneste. Denne handling vil mislykkes for varelinjer, der ikke administreres af en distributionstjeneste.

Workflows til lagersporing

Brug triggeren Lagerantallet er ændret til at oprette et workflow, der sporer ændringer af dit lager. Denne trigger skal kontrollere følgende betingelser:

• Lagerantallet for produktvariant
  • Lagerantallet for produktvariant inden – Brug denne betingelse til at sikre dig, at dit workflow kører, første gang lagerbeholdningen matcher betingelsen Lagerantallet for produktvariant. Hvis du ikke bruger betingelsen antallet inden, vil dit workflow muligvis køre oftere end forventet.

Du skal f.eks. indstille Lagerantallet for produktvariant til 5 og indstille Lagerantallet for produktvariant inden til 6, hvis du vil have besked, når lagerbeholdningen for en variant er under 5. Se Eksempler.

Workflows til annullering af ordrer

Brug Annuller ordre til at annullere ordrer, som du ikke ønsker at behandle, f.eks. ordrer med høj risiko. Som standard udfører kræver annullering af en ordre ikke yderligere handling, såsom tilbagebetaling af ordren eller genopfyldning af produkter. Du kan tilføje yderligere handlinger ved at markere de valgmuligheder, du ønsker:

• Refunder varer: Refunder alle debiteringer, der er relateret til produktet eller told, til kunden.
  • Refunder levering: Refunderer debiteringer, der er relateret til levering.
  • Genopfyld varer: Returnerer varer fra ordren til din lagerbeholdning.
  • Send en meddelelse til kunden. Hvis du vælger denne valgmulighed, sendes der en mailbesked kunden, når ordren annulleres.

Bemærk: Hvis du vælger valgmuligheden Genopfyld varer og ikke vælger indstillingen Refunder varer, får du mulighed for at genopfylde varer, hvis du refunderer ordren manuelt. For at undgå at genopfylde produkter to gange skal du sørge for at deaktivere indstillingen Genopfyld, når du refunderer ordrer manuelt.

Forestil dig f.eks., at du opretter et flow, der bruger handlingen Annuller ordre. Du vælger kun valgmuligheden Genopfyld varer. Dit flow annullerer derefter en ordre på syv T-shirts. Syv T-shirts returneres automatisk til dit produktlager.

Senere refunderer du ordren manuelt. Når ordrer refunderes, markeres Genopfyld varer som standard. Hvis du lader denne valgmulighed være markeret, når du refunderer ordren, bliver der føjet yderligere syv T-shirts til din produktbeholdning, 14 i alt.

Sådan udløser du workflows for ordrekladder og ordrer

Workflows, der påvirker ordrer, gælder ikke, hvis ordren er en kladde. Dine workflows for ordrer er gældende, når kladden konverteres til en ordre.

Sådan bruger du tags i workflows

Workflows muligvis ikke, hvis der er knyttet mere end 250 tags til ordren, produktet eller kunden. Dette gælder, hvis ordren indeholder betingelser, der involverer tags.

Sådan udløser du workflows manuelt

Du kan ikke udløse workflows manuelt. Alle workflows skal udløses af en trigger fra Flow eller en app.