Retningslinjer og begrænsninger for workflows

Nogle workflows fungerer kun under bestemte forhold. Du kan se retningslinjerne og begrænsningerne for hvert workflow, du bruger, så du kan sikre dig, at det kører som forventet.

Sådan times workflows

Normalt kører workflows så hurtigt som muligt. Der kan imidlertid være en forsinkelse mellem, hvornår triggeren kører og dens handling gennemføres. Flow kan ikke garantere, hvornår et workflow starter og slutter.

Workflows til risikoanalyse

Brug triggeren Ordren har gennemgået risikoanalyse til at se risikoniveauet for en ordre. Denne trigger bruger kun resultaterne fra Shopifys risikoanalyse (resultater fra tredjepartsapps bruges ikke). Se eksempler.

Workflows til at trække betaling

Brug handlingen Hent betaling, hvis du henter betalingen for en ordre. Hvis denne handling skal fungere, skal din butik skal være konfigureret til at hente betalinger manuelt. Ingen workflows kan afbryde den automatiske hentning af betalinger.

Den eneste betalingsmetode, som kan opkræves via Flow, er kreditkortbetalinger. Andre slags betalinger, som f.eks. alternative betalinger eller manuelle betalinger bliver ikke hentet eller markeret som betalt på siden Ordrer.

Workflows til lagersporing

Brug triggeren Lagerantallet er ændret til at oprette et workflow, der sporer ændringer af dit lager. Denne trigger skal kontrollere følgende betingelser:

• Lagerantallet for produktvariant
  • Lagerantallet for produktvariant inden – Brug denne betingelse til at sikre dig, at dit workflow kører, første gang lagerbeholdningen matcher betingelsen Lagerantallet for produktvariant. Hvis du ikke bruger betingelsen antallet inden, vil dit workflow muligvis køre oftere end forventet.

Du skal f.eks. indstille Lagerantallet for produktvariant til 5 og indstille Lagerantallet for produktvariant inden til 6, hvis du vil have besked, når lagerbeholdningen for en variant er under 5. Se Eksempler.

Workflows til annullering af ordrer

Annuller ordrer via handlingen Annuller ordre. Handlingen annullerer ordren, men tilbagebetaler den ikke. Du skal tilbagebetale ordren manuelt, når den er annulleret.

Du kan genopfylde varerne, når ordren annulleres. Dette gøres under Annuller ordre. Denne mulighed er deaktiveret som standard, da det er nemmere at genopfylde varerne, når du tilbagebetaler ordren. Du kan genopfylde varerne, når du tilbagebetaler ordren. Denne mulighed er aktiveret som standard. Husk at deaktivere denne mulighed under tilbagebetalingen af ordren, hvis du vælger at genopfylde varerne, når ordren annulleres.

Du kan også sende en meddelelse til kunden, når ordren annulleres. Dette gøres under handlingen Annuller ordre.

Se Eksempler.

Sådan udløser du workflows for ordrekladder og ordrer

Workflows, der påvirker ordrer, gælder ikke, hvis ordren er en kladde. Dine workflows for ordrer er gældende, når kladden konverteres til en ordre.

Sådan bruger du tags i workflows

Workflows muligvis ikke, hvis der er knyttet mere end 250 tags til ordren, produktet eller kunden. Dette gælder, hvis ordren indeholder betingelser, der involverer tags.

Sådan udløser du workflows manuelt

Du kan ikke udløse workflows manuelt. Alle workflows skal udløses af en trigger fra Flow eller en app.