Overvågning af workflows

Når et workflow kører, kan du overvåge dets ydeevne og adfærd fra workflowets side. Workflowets side viser en Oversigt over workflow, hvor du kan gennemgå dets triggere, betingelser og handlinger samt afsnittet Workflowkørsler.

I afsnittet Workflowkørsler kan du vælge at vise alle workflowkørsler, de igangværende, gennemførte kørsler eller mislykkede kørsler. Du kan også tilføje yderligere filtre for at finde specifikke workflowkørsler.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopify Flow i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det workflow, som du vil overvåge.
  3. Hvis du har registreret id'et for et specifikt workflow, så du kan gennemgå det senere, kan du angive det i feltet Filtrer kørsler.
  4. Klik på Dato for at filtrere efter et specifikt datointerval. Vælg din startdato, og rul derefter ned for at vælge en slutdato. Workflowdataene gemmes i syv dage. Dette betyder, at der ikke vises workflowkørsler, der er ældre end syv dage.
  5. Klik på Status, hvis du vil filtrere efter en specifik workflowstatus. Du kan filtrere efter: - Workflows, der er i gang
    • Workflows, der blev gennemført og udførte handlinger
    • Workflows, der blev gennemført, men som ikke udførte handlinger
    • Workflows, der mislykkedes

Der kan være en forsinkelse mellem, hvornår et workflow kører, og hvornår dets resultater vises i din Shopify-administrator.