Tilføj metafelt for ordre

Handlingen Tilføj metafelt for ordre føjer et metafelt til den ordre, der udløser workflowet, eller opdaterer et eksisterende metafelt for denne ordre.

Felter

Handlingen Tilføj metafelt for ordre indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Tilføj metafelt for ordre”.
Felt Beskrivelse
Navneområde for metafelt Påkrævet. Et navneområde for metafelt er en container for en gruppe af metafelter. Hvis du grupperer metafelter i et navneområde, forhindrer dette, at dine metafelter er i konflikt med hinanden.
Nøgle Påkrævet. En nøgle er en identifikator for metafeltværdien.
Værdi Påkrævet. Værdien er de oplysninger, der skal gemmes i metafeltet. Værdien gemmes altid som en streng. Dette gælder for alle typer af metafelter.
Type Datatypen for metafeltets værdi.

Udløsere

Handlingen Tilføj metafelt for ordre får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id, identificerer den ordre, der skal have tilføjet et metafelt. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Tilføj metafelt for ordre kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer et metafelt for en ordre, når der oprettes en ordre

I dette eksempel på et workflow, føjes et metafelt for en ordre til alle ordrer, der er oprettet for nylig.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå inputobjektet MetafieldInput.