Tilføj ordretags

Handlingen Tilføj ordretags føjer et tag til den ordre, der udløser workflowet.

Felter

Handlingen Tilføj ordretags indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Tilføj ordretags”.
Felt Beskrivelse
Mærker De tags, der skal føjes til en ordre. Der skelnes mellem store og små bogstaver i forbindelse med tags. Hvis du vil tilføje flere tags, skal du gøre et af følgende:
  • Angiv hvert tag separat ved at angive tagget og derefter trykke på Enter.
  • Angiv flere tags på én gang ved at adskille dem med kommaer. Mellemrum mellem kommaer fjernes.

Hvis du f.eks. angiver “tag1,tag2,tag3” og derefter trykker på Enter, vil dette medføre, at tag1,tag2,tag3 oprindeligt vises i handlingen. Når handlingen er udført, tilføjes tre separate tags: tag1, tag2 og tag3.

Separate tags tilføjes ved at trykke på Enter efter hver enkelt. Det er dog også vigtigt at bemærke, at tags også adskilles ved hjælp af kommaer. Hvis du skriver “tag1,tag2” vises de derfor som “tag1,tag2” i brugergrænsefladen, men anvendes som to forskellige tags (tag1 og tag2). Dette har den fordel, at Liquid kan producere kommaseparerede lister med tags og anvende dem alle (selvom denne funktionalitet ikke fungerer for FlowV2 i øjeblikket).

Udløsere

Handlingen Tilføj ordretags får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id, identificerer den ordre, skal have tilføjet tags. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Tilføj ordretags kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer tags, når der oprettes en ordre

I dette eksempel på et workflow, føjes tagget new til alle ordrer, der er oprettet for nylig.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen tagsAdd.