Annuller ordre

Handlingen Annuller ordre annullerer den ordre, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Annuller ordre indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Annuller ordre”.
Felt Beskrivelse
Send en meddelelse til kunden Når dette felt markeres, giver workflowet kunden besked om, at vedkommendes ordre er blevet annulleret.
Årsag Påkrævet. Angiver årsagen til annullering af ordren. Årsagen er som standard angivet til Kunden ændrede/annullere sin ordre.
Refunder varer Når dette felt markeres, returneres debiteringer for produktet samt told til kunden.
Refunder levering Når dette felt markeres, returneres debiteringer for levering til kunden.
Genopfyld varer Når dette felt markeres, returneres varer fra ordren til butikkens lagerbeholdning.

Udløsere

Handlingen Annuller ordre får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id (eller order.id), identificerer den ordre, der skal annulleres. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Annuller ordre kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der annullerer en ordre, når dens risikoniveau er “højt”

I dette eksempel på et workflow, annulleres en ordre, når dens risikoniveau er “højt”.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå Annuller en ordre.