Skjul produktet

Handlingen Skjul produkt gør det produkt, der udløser workflowet, utilgængeligt i de valgte salgskanaler.

På denne side

Udløsere

Handlingen Skjul produktet får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Produkt-id, identificerer det produkt, der skal skjules. Produkt-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Skjul produkt kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der skjuler et produkt, når lagerbeholdningen er lig med eller mindre end ti

I dette eksempel på et workflow, skjules produkter, når deres lagerbeholdning er lig med eller mindre end ti.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen publishableUnpublish.