Markér ordre som betalt

Handlingen Markér ordre som betalt markerer den ordre, der udløste workflowet, som betalt. Denne handling registrerer ikke betalingen. Du kan finde detaljer om, hvornår du skal markere ordrer som betalt, under gennemgå oplysningerne om udskudte betalinger.

På denne side

Udløsere

Handlingen Markér ordre som betalt får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id, identificerer den ordre, der skal markeres som betalt. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Markér ordre som betalt kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der markerer en ordre som betalt, når den afgives af en kunde fra en specifik mailadresse

I dette eksempel på et workflow, markeres en ordre som betalt, når den afgives af en kunde fra en specifik mailadresse.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen orderMarkAsPaid.