Udgiv produkt

Handlingen Udgiv produkt gør det produkt, der udløser workflowet, tilgængeligt i de valgte salgskanaler.

På denne side

Udløsere

Handlingen Udgiv produkt får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Produkt-id, identificerer den ordre, der skal annulleres. Produkt-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Udgiv produkt kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der udgiver et produkt, når lagerbeholdningen er større end ti

I dette eksempel på et workflow, udgives produkter, når varens lagerbeholdning er større end ti.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen publishablePublish.