Fjern metafelt for ordre

Handlingen Fjern metafelt for ordre fjerner metafelter fra den ordre, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Fjern metafelt for ordre indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Fjern metafelt for ordre”.
Felt Beskrivelse
Navneområde for metafelt Påkrævet. Et navneområde for metafelt er en container for en gruppe af metafelter. Hvis du grupperer metafelter i et navneområde, forhindrer dette, at dine metafelter kommer i konflikt med andre metafelter.
Nøgle Påkrævet. En nøgle er en identifikator for metafeltværdien.

Triggere

Handlingen Opdater metafelt for ordre får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id, identificerer den ordre, der skal have fjernet metafelter. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Fjern metafelt for ordre kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der fjerner et metafelt for ordrer, når en ordre annulleres

I dette eksempel på et workflow, fjernes et metafelt for ordrer fra alle annullerede ordrer.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå inputobjektet MetafieldInput.