Ophæv arkivering af ordre

Handlingen Ophæv arkivering af ordre ophæver arkiveringen af den ordre, der udløser workflowet. Ordren returneres til listen over åbne ordrer.

På denne side

Udløsere

Handlingen Ophæv arkivering af ordre får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id, identificerer den ordre, der skal have ophævet sin arkivering. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Ophæv arkivering af ordre kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der ophæver arkiveringen af en ordre, når den refunderes

I dette eksempel på et workflow, ophæves arkiveringen af en ordre, når der oprettes en refusion for denne ordre.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå Åbn en lukket ordre igen.