Connectorer i det nye Flow

Connectorer giver dig mulighed for at bruge bestemte apps til at oprette udløsere baseret på oplysninger fra appen eller oprette en handling, der bruger en app. Når du bruger en udløser, sender appen data til Flow. Når du bruger en handling, sender Flow oplysninger til appen.

Opret workflows med connectorer

Med connectorer kan du oprette workflows med udløsere og handlinger fra apps. Hvis du vil bruge en app i et workflow, skal du have en app med en indbygget connector installeret.

Trin

1. Installer og konfigurer en app, der har en indbygget connector.
  2. Opsæt appen. Afhængigt af appen kan dette involvere oprettelsen af en konto, tilmelding til en betalt tjeneste eller tilføjelse af informationer om din butik.
  3. Opret et nyt workflow.
  4. Udløsere, der bruger connectorer, startes via en meddelelse fra en app, mens handlinger, der bruger connectorer, foretages af apps som følge af en meddelelse fra Flow.
    1. Opret en udløser eller en handling i Flow.
    2. Vælg den tjeneste, du vil bruge, på listen Installeret.
    3. Hvis du opretter en udløser, skal du vælge den hændelse, der starter workflowet. Hvis du opretter en handling, skal du vælge den handling, som appen skal udføre.

Betingelser kan ikke angives ved hjælp af connectorer.

Connectorer på organisationsniveau

Apps vises kun på listen Installeret på organisationsniveau, når de er blevet installeret i mindst én butik i din organisation. Hvis du vil have, at et workflow kører i en bestemt butik, skal du installere den app, der indeholder connectoren, i den pågældende butik.

Du kan f.eks. have fire butikker i din organisation, og du vil gerne begynde at bruge et workflow, der indeholder en connector for en loyalitetsapp. Hvis du opretter et workflow, inden du installerer appen, vises den på listen Afinstalleret, og du kan ikke bruge denne connector til at oprette workflows.

Hvis du installerer en loyalitetsapp i én butik, kan du bruge dens connector i workflows i denne butik. Workflowet vil imidlertid ikke køre i andre butikker i din organisation, før du også installerer appen i disse butikker.

Begrænsninger og kendte problemer

• Hvis du har et workflow, der bruger en connectorapp, og du vil køre det i en butik, så skal connectorappen installeres i denne butik.
  • Hvis du har brug for at ændre godkendelsesindstillingerne for connectorer fra Asana, Google Sheets, Slack eller Trello, skal din butik have en kopi af Flow-appen installeret. Hvis du vil ændre disse connectorindstillinger, skal du logge ind i butikken og bruge Flow-appen.
  • Hvis du afinstallerer Flow-appen i en butik, deaktiveres dine workflows for denne butik. Dine workflows findes stadig i Shopify-organisationsadministratoren, så du kan logge ind i Plus-organisationsadministratoren og genaktivere dem.

Apps, der virker med Flow

AgeChecked

Triggere

• AgeChecked Customer Failure – Starter, når aldersbekræftelsen af en kunde er mislykkedes.
  • AgeChecked Customer Success – Starter, når aldersbekræftelsen af en kunde er gennemført.

Handlinger

• AgeChecked Verification – Foretager en AgeChecked-bekræftelse af ordren og kunden. Sørg for, at ordre-id'et overføres sammen med denne handling.

Algolia-søgning og -synlighed

Triggere

• Populære søgninger – Startes hver dag og henter de mest populære søgninger i din butik og de mest populære resultater.
  • Søgninger uden resultater – Startes hver dag og henter de søgninger, der ikke gav noget resultater i din butik.
  • Indeks sat på pause – Starter, når din søgeindeksering er sat på pause i Algolia.

Arigato Automation

Triggere

• Indgående udløserhændelse – Starter, når Mr. Arigatio sender en udløser til Flow.

Asana

Handlinger

• Opret Asana-opgave – Opret en ny opgave i et Asana-projekt.

Avolin Protect

Triggere

• Kundebekræftelse for NS8 Protect-ordre – Starter, når en kunde har gennemført sms-bekræftelse.
  • NS8 Protect, EQ8-resultat – Starter, når
  • Risiko for NS8 Protect-ordre
  • NS8 Protect-ordrestatus

På lager igen

Triggere

• Ændret efterspørgsel på produktvariant – Starter, når efterspørgselsniveauet for en produktvariant ændres.

Besked, når et produkt er på lager igen

Triggere

• Abonnerer på besked om tilbage på lager – Starter, når en kunde abonnerer på at få besked, når er produkt er på lager igen.

Skræddersyet levering

Handlinger

• Tæl ordrer – Opretholder en optælling af antal ordrer pr. dag.
  • Angiv egenskaber for indkøbskurv – Angiver en egenskab for indkøbskurven.

Bedre pris

Triggere

• Der er anmodet om bedre pris – Starter, når en kunde finder en butik med en bedre pris end den, der tilbydes i din butik.

Bulk Discounts

Triggere

• Oprettede rabatkoder – Starter, når der oprettes batches med 100 rabatkoder.

Tilbagekald

Triggere

• Anmodning om tilbagekald – Starter, når der anmodes om et nyt tilbagekald.

CleverPush

Handlinger

• Send meddelelse – Sender en pushmeddelelse.

Kampagner og mersalg ved betaling

Triggere

• Kampagne indløst – Starter, når en kampagne er indløst, og betaling er bekræftet (hvis det er relevant.
  • Kampagne ikke indløst – Starter, når en kunde ikke gennemfører betaling for en kampagne, og kampagneproduktet fjernes fra ordren.

Covet.pics – Instagram-feed

Triggere

• Billedanmodning – Starter, når Covet.pics opretter en billedanmodning.

dotdigital-e-mailmarkedsføring

Handlinger

• Opret eller opdater kontakt – Opretter en kontakt i Engagement Cloud eller opdaterer kontakten, hvis den allerede eksisterer.
  • Føj til markedsføringsprogram – Føjer kunder til et eksisterende markedsføringsprogram for omnichannel i Engagement Cloud.
  • Send transaktionsmail – Sender en transaktionsmail via en eksisterende Engagement Cloud-kampagne.

Edit Order by Cleverific

Handlinger

• Udvid pakker –Udvider pakkede produkter til deres komponentprodukter, så de er nemme at klargøre. Denne handling er kun tilgængelig i tidlig adgang. Konfigurer produktpakker i Rediger ordre.
  • Rediger og tilføj varer – Redigerer en ordre ved at tilføje én eller flere varer.

Enquire Post-Purchase Surveys

Triggere

• Svar på spørgeundersøgelse oprettet (ældre) – Starter, når der sendes et nyt svar i en spørgeundersøgelse.
  • Nyt svar på spørgeundersøgelse – Starter, når en kunde besvarer en butiksundersøgelse.

Flits – side med kundekonto

Handlinger

• Kreditjustering på ordreklargøring – Justerer saldoen for Flits-butikskredit, når en ordre er klargjort.

Formularværktøj med filupload

Triggere

• Formularværktøj – Starter, når der er indsendt en formular.

Google Sheets til Shopify Flow

Handlinger

• Føj en række til regnearket – Tilføjer en række i bunden af et Google Sheets-regneark.

Klaviyo – e-mailmarkedsføring

Handlinger

• Spor en hændelse – Skubber en hændelse til Klaviyo.
  • Opret en kampagne – Sender en kampagne ved hjælp af en liste og en skabelon fra din Klaviyo-konto.

Triggere

• Populære søgninger – Starter hver dag og henter de mest populære søgninger med nul resultater inden for de seneste to dage.

Handlinger

• Promover/degrader produkter i søgninger – Promoverer eller degraderer et produkt i Klevu-søgeresultater ved at anvende boostingscoren. Denne handling kan kun bruges i et workflow, der starter med udløseren Lagerantallet er ændret.

Launchpad

Triggere

• Eventet er startet – Starter når et Launchpad-event begynder.

Kmetric – Analyse i realtid

Handlinger

• Log weather – Gemmer en logfil med vejrændringer.

Littledata – Google Analytics

Handlinger

• Kundeevent i Google Analytics – Sender et tilpasset event til Google Analytics og linker det til kundeadfærd, f.eks. hvilken kampagne de kom fra, og hvad de så på.
  • Ordreevent i Google Analytics – Sender en tilpasset event til Google Analytics og knytter den til den kunde, der har afgivet en ordre, f.eks. hvilken kampagne kunde kom fra, og hvad vedkommende har søgte efter.

Loox – Billedanmeldelser

Triggere

• Ny anmeldelse – Starter, når der modtages en ny anmeldelse.

LoyaltyLion-belønninger og -henvisning.

Triggere

• Kunden flyttede til segmentet "Vind tilbage" – Starter, når en kunde flyttes til loyalitetssegmentet "Vind tilbage".
  • Kunden har nok point til belønning – Starter, når en kunde optjener nok point til at indløse en loyalitetsbelønning.
  • Kunden rykkede et niveau ned – Starter, når en kunde flyttes til et loyalitetsniveau, der er lavere end det aktuelle niveau.
  • Kunden flyttede til segmentet "Loyal" – Starter, når en kunde flyttes til loyalitetssegmentet "Loyal".
  • Kunden har fødselsdag i dag – Starter klokken 9.00 på en kundes fødselsdag.
  • Kunden rykkede et niveau op – Starter, når en kunde flyttes til et loyalitetsniveau, der er højere end det aktuelle niveau.
  • Kunden flyttede til segmentet "Risikogruppen" – Starter, når en kunde skifter til loyalitetssegmentet "Risikogruppen".
  • Kunden har fødselsdag om 7 dage – Starter klokken 9.00, når der er 7 dage til en kundes fødselsdag.

Handlinger

• Tilføj point – Føjer godkendte point til en kunde.
  • Skift niveau – Flytter en kunde til et nyt loyalitetsniveau.

Mobilapp – Plobal

Handlinger

• Individuel pushmeddelelse – Sender en pushmeddelelse til en individuel bruger af mobilappen.
  • Masse-pushmeddelelse – Sender en kampagne-pushmeddelelse til alle mobilappbrugere.

Nosto

Handlinger

• Føj kunder til Nosto-segmenter – Føjer en kunde til et Nosto-segment.

Omnisend-e-mailmarkedsføring

Handlinger

• Spor en hændelse – Skubber en hændelse til din Omnisend-konto.
  • Opret eller opdater kunden – Opretter en ny kunde eller opdaterer en eksisterende kunde på din Omnisend-konto.

Okendo

Triggere

• Okendo-anmeldelse oprettet – Startser, når der er oprettet en anmeldelse i Okendo.

Order Merger

Triggere

• Ordrer flettet – Starter, når ordrer flettes af Order Merger.

Order Tagger

Triggere

• Ordre behandlet – Starter, når en ordre er blevet behandlet af Order Tagger.

Ordresporing via TrackingMore

Triggere

• Opdatering af ordrestatus – Starter, når en ordres status opdateres.

Pakkepanel

Triggere

• Opdatering af ordrestatus – Starter, når en ordres status opdateres.

Pre-Order Manager – Forudbestilling

Triggere

• Forudbestilling er oprettet – Starter, når der oprettes en ny forudbestilling.

PushOwl-Web-pushmeddelelser

Handlinger

• Send pushmeddelelse – Sender en pushmeddelelse til en abonnent.
  • Send pushkampagne – Sender en pushmeddelelse til alle abonnenter.

ReConvert-mersalg og -krydssalg

Triggere

• Kunden sendte produktkommentar – Starter, når en kunde indsender en produktkommentar på takkesiden.
  • Kunden besvarede spørgsmål – Starter, når en kunde indsender et svar på en spørgeundersøgelse efter køb på takkesiden.
  • Kunden sporede ordren – Starter, når en kunde klikker på knappen Spor på takkesiden.
  • Kunden ReConverted – Starter, når en kunde afgiver en ordre ved hjælp af en ReConvert-widget.
  • Kunden sendte fødselsdag – Starter, når en kunde indsender sin fødselsdag på takkesiden.

Handlinger

• Opdater kundens fødselsdag – Opdaterer en kundes fødselsdag i ReConvert.

REVIEWS.io

Triggere

• Ny negativ REVIEWS.io-virksomhedsanmeldelse – Starter, når der indsendes en ny negativ anmeldelse på REVIEWS.io.
  • Ny REVIEWS.io-produktanmeldelse – Starter, når der indsendes en ny produktanmeldelse på REVIEWS.io.
  • Ny positiv REVIEWS.io-produktanmeldelse – Starter, når der indsendes en ny positiv produktanmeldelse på REVIEWS.io.
  • Ny REVIEWS.io-anmeldelse med billeder – Startser, når der indsendes en ny produktanmeldelse med ét eller flere billeder på REVIEWS.io.
  • Ny positiv REVIEWS.io-virksomhedsanmeldelse – Starter, når der indsendes en ny positiv anmeldelse på REVIEWS.io.
  • Ny negativ REVIEWS.io-produktanmeldelse – Starter, når der indsendes en ny negativ produktanmeldelse på REVIEWS.io.
  • Ny REVIEWS.io-anmeldelse med videoer – Starter, når der sendes en ny produktanmeldelse med én eller flere videoer på REVIEWS.io.
  • Ny REVIEWS.io-virksomhedsanmeldelse – Starter, når der indsendes en ny virksomhedsanmeldelse på REVIEWS.io.

Scribeless

Handlinger

• Tilføj ny modtager – Føjer en ny modtager til en eksisterende kampagne.

ShopHire

Triggere

• Jobbet er lukket – Starter, når et nyt job er lukket.
  • Ny kandidat – Starter, når en ny kandidat søger et job.
  • Jobbet er åbnet – Starter, når der åbnes et nyt job.

Slack

Handlinger

• Send Slack-besked – Sender en besked til enhver bruger eller kanal i et Slack-team.

Sms, web-push, mail – FirePush

Handlinger

• Send sms-besked – Sender en sms-besked. Sørg for, at modtagerens telefonnummer er i formatet E. 164.

SMSbump-markedsføring og -automatisering

Handlinger

• Send sms via SMSBump – Sender en sms-besked ved hjælp af SMSBump som udbyder.

Stamped.io-loyalitet og -belønninger

Handlinger

• Tilføj point – Føjer point til en kundes konto.
  • Fratræk point – Trækker point fra en kundes konto.

Stamped.io-anmeldelser og -brugergenereret indhold

Triggere

• Nye anmeldelser – Starter, når du modtager en ny produktanmeldelse.
  • Ny Net Promoter Score – Starter, når du modtager en ny Net Promoter Score.
  • Nyt spørgsmål – Starter, når du modtager et nyt spørgsmål.

Handlinger

• Stop Review Request Survey – Fjerner mail med anmodning om anmeldelse.
  • Afmeld kunde – Afmelder en kundes mailadresse fra anmodninger om anmeldelse.

Tobi.-automatisering af sms-markedsføring.

Handlinger

• Send sms-besked via Tobi – Send en sms-besked til et bestemt telefonnummer.

Tone

Handlinger

• Tekstbesked – Senden en tekstbesked til et bestemt telefonnummer.

Translate&Currency – LangShop

Handlinger

• Oversæt produktet – Oversætter det produkt, der udløser workflowet, til alle butikssprog.
  • Oversæt kollektionen – Oversætter den kollektion, der udløser workflowet, til alle butikssprog.

Trello

Handlinger

• Opret Trello-kort – Opretter et nyt kort på et board i Trello.

Typoly – Løsning til stavefejl i mails

Triggere

• Forkert domæne registreret – Starter, når der er en mulig stavefejl i mailadressen.

WOTIO

Handlinger

• Send mail om kontoaktivering baseret på Ordre-id – Starter implementeringen af en mail om kontoaktivering baseret på Ordre-id.
  • Send mail om kontoaktivering baseret på Ordre-id – Starter implementeringen af en mail om kontoaktivering baseret på Kunde-id.

YotPo: Billed- og produktanmeldelser

Triggere

• Ny Yotpo-anmeldelse – Starter, når der oprettes en anmeldelse for et produkt i din butik.
  • Yotpo-anmeldelse opdateret – Starter, når en anmeldelse opdateres for et produkt i din butik.