Kollektionen blev oprettet

Udløseren Kollektionen blev oprettet starter et workflow, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp opretter en kollektion i Shopify-administratoren. Workflows, der starter med udløseren Kollektionen blev oprettet gælder både for manuelle og automatiske kollektioner.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Kollektionen blev oprettet.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en kollektion oprettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en kollektion oprettes.

Test af udløseren Kollektionen blev oprettet

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du oprette en kollektion.

API-detaljer

Med udløseren Kollektionen blev oprettet kan du foretage handlinger med Collection Graphql API-objektet.