Kunden blev slettet

Udløseren Kunden blev slettet starter et workflow, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp sletter en kundeprofil i Shopify-administratoren.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Kunden blev slettet.

Eksempler

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en kundeprofil slettes.

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en kundeprofil slettes.

Test af udløseren Kunden blev slettet

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du slette en kundeprofil.

API-detaljer

Med udløseren Kunden blev slettet kan du foretage handlinger med Customer Graphql API-objektet.

Slettede objekter er ikke tilgængelige i API'en. Kunde-id'et er den eneste detalje, du kan få, når en kundeprofil er blevet slettet. Andre detaljer er ikke tilgængelige.