Ordrekladden blev slettet

Udløseren Ordrekladden blev slettet starter et workflow, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp sletter en ordrekladde.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordrekladden blev slettet.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en ordrekladde slettes

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når en ordrekladde slettes.

Test af udløseren Ordrekladden blev slettet

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du slette en ordrekladde.

API-detaljer

Med udløseren Ordrekladden blev slettet kan du foretage handlinger med DraftOrder Graphql API-objektet.

Slettede objekter er ikke tilgængelige i API'en. Ordrekladde-id'et er den eneste detalje, du kan få, når en ordrekladde er blevet slettet. Andre detaljer er ikke tilgængelige.