Analyser af organisation

Oversigt over kontrolpanel i organisationsadministratoren indeholder oplysninger på topniveau om præstationen i butikkerne i din organisation. Brugere med adgang til Oversigt kan nemt se parametrene og tendenserne på tværs af alle butikker.

Tidsintervallet for de parametre, der vises i Oversigt over kontrolpanel er som standard for i dag. Du kan vælge andre tidsintervaller øverst på siden. Salg vises i tidszonen for hver enkelt butik.

Oversigt over kontrolpanel er opdelt i to afsnit:

• Den øverste del af siden viser de kombinerede analyser for alle butikkerne i din organisation (udviklingsbutikker er ikke medtaget).
  • Resten af siden viser analyserne for hver enkelt butik i din organisation.

Sådan ser du analysedataene for alle butikker i din organisation

Afsnittet øverst på siden kombinerer analyserne for alle butikker i din organisation. Det indeholder følgende oplysninger:

• Salg i alt – Det samlede salg for alle butikker i din organisation. Denne værdi beregnes ved hjælp af følgende formel:

Total sales = gross sales (excluding gift card sales) - discounts - monetary returns + taxes + shipping charges

Da negative værdier, som f.eks. rabatter og returneringer, er inkluderet i denne beregning, kan der forekomme en negativ værdi. Hvis du f.eks. har flere returneringer end salg i det viste tidsinterval, vil beløbet for Salg i alt for dette tidsinterval være en negativ værdi.

• Ordrer i alt – Det samlede antal ordrer for alle butikker i din organisation. Ordrerne i dette afsnit omfatter ikke ordrer, der kun indeholder gavekort.

Den viste valuta i dette afsnit er som standard indstillet til valutaen for den butik i din organisation, der har flest salg. Du kan ændre valutaen ved at klikke på ikonet over afsnittet Ordrer i alt og vælge din foretrukne valuta.

Sådan ser du analysedataene for hver enkelt butik i din organisation

Afsnittet Butiksoplysninger indeholder felter for alle butikker i din organisation efter bruttoindtægt (udviklingsbutikker er ikke medtaget). Hvis du har flere end seks butikker i din organisation, kan du se den næste eller forrige side ved hjælp af pileknapperne nederst på siden. Hvis du vil se analyserne for en bestemt butik, kan du søge efter butikken ved at angive butikkens navn i feltet Søg efter en livebutik.

Hvert butiksfelt viser følgende oplysninger:

• Salg i alt – Butikkens salg i alt. Denne værdi beregnes ved hjælp af følgende formel:

Total sales = gross sales (excluding gift card sales) - discounts - monetary returns + taxes + shipping charges

Da negative værdier, som f.eks. rabatter og returneringer, er inkluderet i denne beregning, kan der forekomme en negativ værdi. Hvis du f.eks. har flere returneringer end salg i det viste tidsinterval, vil beløbet for Salg i alt for dette tidsinterval være en negativ værdi.

• Ordrer i alt – Det samlede antal ordrer fra butikken. Ordrerne i dette afsnit omfatter ikke ordrer, der kun indeholder gavekort.

• Gennemsnitlig ordreværdi – Den gennemsnitlige ordreværdi for tidsintervallet. Denne værdi beregnes ved hjælp af følgende formel:

Total sales / Total orders

Den valuta, der vises i butiksfeltet, er butikkens valuta. Du kan se en omregning til den anvendte valuta i afsnittet Alle butikker ved at holde musemarkøren over værdien for Salg i alt.

Du kan få en rapport med mere detaljerede oplysninger ved at klikke på Salg i alt, Ordrer i alt eller Gennemsnitlig ordreværdi i din Shopify-administrator. Du kan få mere at vide om disse rapporter i Salgsrapporter.