Få adgang Shopify Plus Academy fra din Shopify Plus-konto

Shopify Plus Academy er et onlineundervisningsprogram, der tilbyder eksklusivt indhold til shopejere med Shopify Plus-abonnementet. Programmet omfatter onlineselvstudier, der kan hjælpe dig med at få mere at vide om Shopify Plus, de bedste fremgangsmåder inden for e-handel samt tekniske integrationer.

Du kan få adgang Shopify Plus Academy ved at gå direkte til Shopify Plus Academy-websitet eller fra din Shopify Plus konto.

Trin

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.
  2. Klik på Plus Academy. Siden med login til Shopify Plus Academy åbner i et nyt browservindue.
  3. Klik på Log ind.
  4. Indtast den mailadresse, der er knyttet til din Shopify-konto, og klik derefter på Fortsæt.
  5. Angiv din adgangskode, og klik derefter på Log ind.