Få adgang til Shopify Plus Academy fra din organisationsadministrator

Shopify Plus Academy er et online undervisningsprogram, der kun tilbydes brugere med Shopify Plus-abonnementet. Du kan få adgang til Shopify Plus Academy i din organisationsadministrator.

Shopify Plus Academy-programmet omfatter online-selvstudier, der kan hjælpe dig med at få mere at vide om Shopify Plus, de bedste fremgangsmåder inden for e-handel samt tekniske integrationer. Du kan få adgang til Shopify Plus Academy fra din organisationsadministrator.

Trin

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-organisationsadministratoren.

2. Klik på Plus Academy i rullelisten.

Siden med login til Shopify Plus Academy åbner i et nyt browservindue.

3. Log ind ved at angive webadressen til din Shopify Plus-butik, og klik derefter på Log ind.