Oprettelse af butikker i organisationsindstillingerne

Hvis du vil oprette en ny butik, skal du have tilladelsen Butikker.

Når du opretter en butik, tilføjes den som regel med det samme. Hvis den butik, du anmoder om at oprette, betyder, at dine kontraktlige begrænsninger overskrides oprettes der i stedet en prøvebutik. Der sendes en anmodning til Shopify Plus om at tilføje den ekstra butik, og du vil blive bedt om at godkende et ekstra gebyr. Din anmodning vil blive behandlet inden for nogle få dage, og din prøvebutik vil blive opgraderet. Du får tilsendt en mail, der bekræfter ændringen.

Overvejelser i forbindelse med oprettelse af en ny butik

Når du opretter en butik i en organisation, bliver du ejer af den nye butik. Hvis du vil ændre en butiks ejer efter oprettelsen, skal du bruge den pågældende butiks Shopify-administrator.

Når du opretter en butik, bliver du bedt om at angive et formål for din nye butik. Det formål, du vælger, kan påvirke faktureringen eller opsætningen for din butik, men det begrænser ikke dens funktioner eller egenskaber. Hvis du er i tvivl om, hvilken mulighed du skal vælge, kan du kontakte Shopify Plus-support.

Import af data fra en eksisterende butik

Når du opretter en butik, kan du importere følgende data fra en butik, der allerede eksisterer i din organisation:

• temaer
  • filer

Overvejelser i forbindelse med import af temaer til en ny butik

Når du importerer et tema til en ny butik, fortsætter eventuelle henvisninger til filer, der er hardcoded i dette tema, med at pege på filerne i den oprindelige eksisterende butik. Hvis en fil i den oprindelige butik slettes, vil linket til denne fil blive ødelagt i temaet i din nye butik. Du kan forhindre, at dine links ødelægges ved at importere filer, når du importerer temaer, og ved at opdatere alle webadresser i dit tema, så de peger på filerne i din nye butik.

Opret en ny butik fra Organisationsindstillinger

Hvis du vil oprette en ny butik, skal du have tilladelsen Butikker.

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Organisation skal du klikke på Butikker.
  3. Klik på Opret butik.
  4. Vælg formålet for din nye butik i afsnittet Butikstype.
  5. Angiv et navn og en webadresse i afsnittet Profil.
  6. Valgfrit: Angiv et navn og en start på to eller tre bogstaver for butikken i afsnittet Internt navn og ikon. Navnet og initialerne, som du angiver i dette afsnit, vises kun i Shopify-administratoren og vises ikke for kunder.
  7. Hvis du vil importere temaer, skal du gøre følgende:

1. Klik på Vælg butik i afsnittet Importér data fra en butik.
    2. Vælg den butik, du vil importere fra.
    3. Klik på Importér temaer.
    4. Vælg de temaer, du vil importere.
    5. Valgfrit: Vælg Filer, hvis du vil importere filer.
  8. Klik på Opret butik.

Nu kan du logge ind i din butik og begynde at tilføje oplysninger.

Konfigurering af butiksspecifikke indstillinger og oplysninger

Hvis du konfigurerer indstillingerne for en specifik butik, såsom dens betalingsudbydere eller indstillinger for levering, skal du bruge den pågældende butiks Shopify-administrator.

Hvis du vil foretage en af følgende ændringer, skal du kontakte Shopify Plus-support:

• ændre en butik fra udvikling til produktion
  • deaktivere eller lukke en butik
  • nedgradering af din butiks Shopify-abonnementsordning