Tilknyt din Avalara-konto til appen AvaTax

Hvis du vil bruge Avalara AvaTax, skal du installere appen Avalara AvaTax i din Shopify-administrator og derefter enten knytte den til en eksisterende AvaTax-produktions- eller sandkasse-konto eller oprette en ny Avalara-produktionskonto.

Avalara AvaTax er desuden kun tilgængelig for brugere med Shopify Plus-abonnement. Hvis Skattetjenester ikke vises på siden Skatteindstillinger, og Avalara er en del af dit abonnement, skal du kontakte Shopify Plus-support.

Når du har tilknyttet dine konti, skal du konfigurere dine skattekoder.

Installer og tilknyt Avalara AvaTax

Hvis du har en AvaTax-Sandkasse-konto (også kaldet en udviklingskonto eller en testkonto), kan du bruge den til at oprette forbindelse til AvaTax-appen. Du kan konfigurere din AvaTax-app til at bruge både din AvaTax-produktions- og sandkasse-konto, men du kan kun oprette forbindelse til én konto ad gangen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Skatter i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Skattetjenester skal du klikke på Installer app.

1. Klik på Installer app.

2. Vælg den indstilling, der passer til din situation:

Trin til at tilknytte en Avalara konto
Indstilling Handling
Tilknyt din eksisterende Avalara AvaTax-konto eller eksisterende sandkasse-konto.
  1. Klik på Tilknyt en eksisterende konto, hvis du vil tilknytte din Avalara AvaTax-konto.
  2. Indtast dine legitimationsoplysninger til Avalara. Dit kontonummer er angivet i øverste højre hjørne i Avalara AvaTax-administratorkonsollen.
  3. Klik på Gem.
Opret en Avalara-konto, og tilknyt den derefter.

Kontakt administratoren af din AvaTax-konto, hvis du ikke har en AvaTax-sandkassekonto, men gerne vil have en.

1. Klik på Opret konto.
  2. Kontrollér, at oplysningerne i formularen er korrekte. Shopify opretter en standardvirksomhedskode til din butik. Hvis du vil ændre koden, skal du indtaste den nye kode i tekstfeltet.
  3. I afsnittet Sikkerhed skal du oprette en ny adgangskode til din nye Avalara AvaTax-konto.
  4. Klik på Opret konto.

Nu, hvor du har tilknyttet din konto, skal du konfigurere dine skattekoder.

Deaktiver Avalara AvaTax

Hvis du ikke vil bruge Avalara AvaTax i din Shopify-butik, skal du deaktivere tjenesten.

Hvis du deaktiverer AvaTax, bruger din Shopify-butik ikke længere AvaTax til at beregne dine skatter, men begynde at bruge Shopifys integrerede skatteprogram. Trinnet annullerer ikke din AvaTax-konto. Kontakt administratoren af din AvaTax-kundekonto, hvis du vil annullere den.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Skatter i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Skattetjenester skal du klikke på Deaktiver.

Når du har klikket på deaktiver, beregnes dine skatter ved hjælp af Shopifys integrerede skatteprogram.

Genaktiver Avalara AvaTax

1. Gå til Indstillinger > Skatter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Genaktiver, og gennemgå dine indstillinger.

Lær mere