Tilknyt din Avalara-konto til appen AvaTax

Hvis du vil bruge Avalara AvaTax, skal du installere appen Avalara AvaTax i din Shopify-administrator og derefter enten knytte den til en eksisterende AvaTax-produktions- eller sandkasse-konto eller oprette en ny Avalara-produktionskonto.

Avalara AvaTax er desuden kun tilgængelig for brugere med Shopify Plus-abonnement. Hvis Skattetjenester ikke vises på siden Skatteindstillinger, og Avalara er en del af dit abonnement, skal du kontakte Shopify Plus-support.

Når du har tilknyttet dine konti, skal du konfigurere dine skattekoder.

Installer og tilknyt Avalara AvaTax

Hvis du har en AvaTax-Sandkasse-konto (også kaldet en udviklingskonto eller en testkonto), kan du bruge den til at oprette forbindelse til AvaTax-appen. Du kan konfigurere din AvaTax-app til at bruge både din AvaTax-produktions- og sandkasse-konto, men du kan kun oprette forbindelse til én konto ad gangen.

Inden du begynder

Hvis du vil tilknytte en eksisterende Avalara AvaTax-konto eller en eksisterende sandkassekonto, skal du bruge dit Avalara-kontonummer og din licensnøgle.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Skatter i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Skattetjenester skal du klikke på Installer app. Hvis Skattetjenester ikke vises på siden Skatter, skal du kontakte Shopify Plus Support.

3. Vælg den indstilling, der passer til din situation:

Trin til at tilknytte en Avalara konto
Indstilling Handling
Tilknyt din eksisterende Avalara AvaTax-konto eller en eksisterende sandkassekonto.
  1. Klik på Tilknyt en eksisterende konto, hvis du vil tilknytte din Avalara AvaTax-konto.
  2. Angiv dit Avalara-kontonummer og din licensnøgle.
  3. Klik på Gem.
Opret en Avalara-konto, og tilknyt den derefter.

Kontakt administratoren af din AvaTax-konto, hvis du ikke har en AvaTax-sandkassekonto, men gerne vil have en.

1. Klik på Opret konto.
  2. Kontrollér, at oplysningerne i formularen er korrekte. Shopify opretter en Standardfirmakode til din butik. Hvis du vil ændre koden, skal du indtaste den nye kode i tekstfeltet.
  3. I afsnittet Sikkerhed skal du oprette en ny adgangskode til din nye Avalara AvaTax-konto. Alle dine adgangskoder skal være unikke. Brug ikke samme adgangskode til mere end én konto, selvom kontiene er relaterede.
  4. Klik på Opret konto.

Nu, hvor du har tilknyttet din konto, skal du konfigurere dine skattekoder.

Deaktiver Avalara AvaTax

Hvis du ikke vil bruge Avalara AvaTax i din Shopify-butik, skal du deaktivere tjenesten.

Hvis du deaktiverer AvaTax, bruger din Shopify-butik ikke længere AvaTax til at beregne dine skatter, men begynde at bruge Shopifys integrerede skatteprogram. Trinnet annullerer ikke din AvaTax-konto. Kontakt administratoren af din AvaTax-kundekonto, hvis du vil annullere den.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Skatter i din Shopify-administrator.

2. I afsnittet Skattetjenester skal du klikke på Deaktiver.

Når du har klikket på deaktiver, beregnes dine skatter ved hjælp af Shopifys integrerede skatteprogram.

Genaktiver Avalara AvaTax

1. Gå til Indstillinger > Skatter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Genaktiver, og gennemgå dine indstillinger.

Få mere at vide