Opsætning af amerikanske skatter – klassisk

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere, der sælger i USA. Det er dit ansvar at konsultere de lokale skattemyndigheder eller en skatteekspert for at sikre, at du opkræver de korrekte skatteprocenter hos dine kunder, og at du indsender din selvangivelse og udligner dine skatter korrekt.

Du kan konfigurere dine skatteindstillinger på siden Skatter i din Shopify-administrator, så de sørger for, at du opkræver de rigtige skatter.

Bemærk: Hvis du har adgang til den nye registreringsbaserede metode til at konfigurere skatter, skal du i stedet se Brug af de nye amerikanske skattefunktioner.

Konfigurer automatiske skatteprocenter

Hvis du har brug for at opkræve skat inden for USA, kan skatter være gældende i din by, region og delstat. Du kan bruge Shopifys automatiske skatteindstillinger til at håndtere denne kompleksitet. Shopifys skatteindstillinger bruger generelle skatteprocenter for omsætningsskat, som opdateres regelmæssigt.

Fremgangsmåde:

1. Find USA i afsnittet Skatteregioner, og klik på Konfigurer.

2. I afsnittet Beregning af skatter skal du markere Beregn skatter automatisk.

3. I afsnittet Regions-, kommune- og delstatsskatter skal du tilføje en fysisk tilstedeværelse for hver region, du har tilknytning til, som f.eks. et kontor, et lager eller en anden facilitet. Få mere at vide om neksus, herunder økonomisk tilknytning, under Skattetilknytning i USA.

1. Vælg en stat i feltet Navn på stat :
      Vælg en stat i feltet Navn på stat
    2. Ud for staten skal du indtaste postnummeret på lokationen for din neksus:
      Indtast postnummer
    3. Klik på Tilføj stat.

For hver fysiske tilstedeværelse, du angiver, vises de gældende skatter.

Vis detaljerede skatteprocenter for staten

Hvis du vil se skatteoplysningerne for en stat, herunder skattepolitikken og og taksterne for levering og ekspedition, skal du klikke på værdien i kolonnen Regionsskatter, kommuneskatter og andre skatter.

Dialogboksen Regionsskatter for hver stat indeholder en liste over byer, regioner og postnumre. Den indeholder også standardskatteprocenterne og angiver, om der lægges skat på levering og ekspedition.

Vinduet Regionsskatter

Fjern en fysisk tilstedeværelse

Selv om du kan fjerne din virksomheds fysiske tilstedeværelse, skal du beholde mindst én fysisk tilstedeværelse for den stat, der er angivet i din butiksadresse på siden Indstillinger > Generelt.

I skattemæssig sammenhæng antager Shopify, at du har en fysisk tilstedeværelse på din butiks adresse. Hvis du fjerner den fysiske tilstedeværelse fra siden Skatter, vil Shopify tilføje den igen.

Du kan fjerne en fysisk tilstedeværelse i afsnittet Regions-, kommune- og statsskatter.

Fremgangsmåde:

1. I sektionen Skatteområder skal du klikke på USA.

2. Klik på skraldespandsikonet ud for den tilstedeværelse, du vil fjerne.

Papirkurvsikon

Konfigurer skatteprocenter manuelt

Hvis du ikke vil bruge Shopifys automatiske skatteindstillinger i USA, kan du manuelt konfigurere skatteprocenter, så de passer til dine behov.

Fremgangsmåde:

1. Find USA i afsnittet Skatteregioner, og klik på Konfigurer.

2. Fjern markeringen af Beregn skatter automatisk i afsnittet Beregning af skatter.

3. I afsnittet Basisskatter skal du angive skatterne manuelt for hver stat og region. Du kan vælge, om der i en region anvendes skat i stedet for en føderal skat, eller om skat føjes til eller indgår i den føderale skat.

4. Klik på Gem.

Eksempler på skatter i USA

Eksempel 1

Lad os sige, at du driver din webshop i Orlando, Florida. Du har ingen tilstedeværelse i, eller tilknytning til, andre stater.

• Hvis du sælger til en kunde i Miami, Florida, skal du opkræve skat, fordi du har tilknytning til staten (her er din adresse). Florida bruger destination som grundlag, så de specifikke skatteprocenter bestemmes af postnummeret for kundens leveringsadresse i Miami.
  • Hvis du sælger til en kunde i New York, skal du ikke opkræve nogen skatter fra denne kunde, da du ikke har tilknytning til New York.

Eksempel 2

I dette eksempel driver du din webshop i Pittsburgh, Pennsylvania. Du har ikke tilknytning til andre stater.

• Hvis du sælger til en kunde i Harrisburg, Pennsylvania, skal du opkræve skat, da du har tilknytning til staten (det er her, du er placeret). Pennsylvania bruger oprindelse som basis, så de specifikke skatteprocenter bestemmes af postnummeret for din adresse i Pittsburgh.
  • Hvis du sælger til en kunde i New York, skal du ikke opkræve nogen skatter fra denne kunde, da du ikke har tilknytning til New York.

Eksempel 3

I dette eksempel driver du din webshop i Morgan Hill, Californien. Du behandler ordrer fra et distributionscenter i Puyallup, Washington.

• Hvis du sælger til en kunde i San Jose, Californien, skal du opkræve skat. Du har tilknytning til staten (det er her, du er placeret). Stats-, regions- og byskatter er baseret på din butiks postnummer. Distriktsskatter er imidlertid baseret på køberens postnummer i San Jose.
  • Hvis du sælger til en kunde i Olympia, Washington, skal du opkræve skat, da du har tilknytning til staten Washington (det er her, dit distributionscenter er placeret). Stats-, regions- og byskatter er baseret på din postnummeret i din kundes leveringsadresse i Olympia.