Tilpasning af temaer

Når du har valgt et tema, der defineret det grundlæggende udseende for din onlinebutik, kan du tilpasse temaet, så det passer til dit unikke brand. Du kan tilpasse dine temaindstillinger fra din Shopify-administrator ved hjælp af temaeditoren. Temaeditoren inkluderer en forhåndsvisning af temaet og en værktøjslinje, du kan bruge til at tilføje og fjerne indhold og til at foretage ændringer til dine indstillinger. Hvis du vil videre mere om, hvilke indstillinger der er tilgængelige for dit tema, skal du se temadokumentationen.

Hvis dit tema ikke inkluderer indstillinger for de ændringer, du vil foretage, og du er fortrolig med HTML, CSS og Liquid, kan du redigere din temakode.

Relaterede emner