Ændre ordlyden i temaer

Du kan tilpasse din onlinebutik ved at ændre standardteksten i dit tema. Du kan for eksempel ændre "Indkøbskurv" til "Indkøbspose" eller "Udsolgt" til "Ikke tilgængelig". Hvert tema inkluderer en sprogeditor, hvor du kan redigere teksten for dit tema.

Oversigt over sprogeditoren

Ved hjælp af sprogeditoren kan du ændre de ord og sætninger, der vises i din onlinebutik. Hvis dit tema inkluderer andre sprog, kan du også ændre teksten for disse sprog.

Sprogeditoren har en række faner tværs over den øverste del af skærmen. Du skal muligvis klikke på ... til højre for at se alle fanerne:

Fanerne i sprogeditoren

Sprogeditoren har faner for følgende kategorier:

Generelt Generel tekst og meddelelser, herunder indsendelser af formularer, abonnementer og søgninger
Blogs Alle de elementer, der er associeret med at læse, dele og kommentere på blogartikler.
Indkøbskurv Indhold og meddelelser, der vises på siden indkøbskurv
Kollektioner Tekst, der er associeret med at oprette, få vist, søge i og sortere kollektioner
Kontakt Feltnavne og meddelelser til kontaktformularer
Kunde Feltnavne og meddelelser til kunder, konti og ordreoplysninger
Hjemmeside Meddelelser og labels til indhold på startsiden
Layout Indhold, der vises i overskriften eller fodnoten, såsom navigation, knappen indkøbskurv og oplysninger for kunde-logon
Produkter Meddelelser, der er relateret til visning af produkter og produkttilgængelighed
Gavekort Bemærkninger, der er relateret til at udstede, bruge og administrere gavekort
Datoformater Det format, der bruges til datoen
Betaling og system Hele indholdet i betalingen samt systemtitler, fejl og bemærkninger

Skift standardordlyden i dit tema

Du kan ændre standardordlyden i dit tema.

Trin:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Handlinger > Rediger sprog.

2. Klik på den fane, der inkluderer den tekst, du vil ændre.

3. Rediger teksten.