Ændre ordlyden i temaer

Du kan tilpasse din webshop ved at ændre standardteksten i dit tema i din Shopify-administrator.Du kan f.eks. ændre Indkøbskurv til Indkøbsvogn eller Udsolgt til Ikke tilgængelig.

Oversigt over editoren til temaindhold

Brug temaindholdseditoren til at ændre meddelelsen, der vises i din webshop, for dit standardsprog.

Hvis du viol administrere dit temaindhold på andre sprog, skal du opdatere oversættelserne med Translate & Adapt-appen ved hjælp af CSV-filer eller ved hjælp af en kompatibel tredjepartsapp.

Skift standardordlyden i dit tema

1. Gå til Webshop > Temaer i Shopify-administrator.

2. Klik på ... ud for det tema, du vil redigere.

3. Vælg Rediger standardtemaindhold i rullemenuen.

4. Klik på den fane eller kategori, der inkluderer den tekst, du vil ændre, eller brug søgelinjen Filtrer varer til at finde ord eller sætninger, du vil ændre.

5. Klik på ... til højre for at vise skjulte faner eller kategorier:

6. Rediger teksten.

7. Klik på Gem.

Kategorier for temaindhold

Temaindholdseditoren har følgende kategorier:

Beskrivelse af faneindhold for sprogeditoren
Kategori Beskrivelse
Generelt Generel tekst og beskeder, herunder indsendelser af formular, sociale links og alternativ tekst samt Drevet af Shopify.
Nyhedsbrev Indhold og beskeder, der vises for kunder, som abonnerer på dit nyhedsbrev.
Tilgængelighed Beskeder, der omhandler adgang til indhold, herunder fejl, opdatering og anmeldelser.
Blogs Alle de elementer, der er associeret med at læse, slå indhold op og kommentere på blogartikler.
Onboarding Alle standard, skabelonskabte produkter og kollektionstitler.
Produkter Beskeder, der er relateret til visning af produkter, produkttilgængelighed, afhentning og medier, der er knyttet til produkterne.
Skabeloner Felter til kontaktformularer, beskeder til søgeresultater og grundlæggende termer for søgning.
Oversættelse Land/område og sprogindhold.
Gavekort Bemærkninger, der er relateret til at udstede, bruge og administrere gavekort.
Modtager Beskeder og labels, der er relateret til at sende gaver.
Afsnit Indhold, der vises i sidehovedet eller sidefoden, f.eks. navigationen, og ordlyden i forbindelse med indkøbskurven.
Betaling og system Hele indholdet i betalingsprocessen samt systemtitler, fejl og bemærkninger.
Konti (nye) Beskeder og labels knyttet til kundekonti (nye), herunder navigation og struktur, profil, ordreoplysninger & status samt fragt og levering.
Konti (klassiske) Beskeder og labels knyttet til kundekonti (klassiske) herunder login, ordrer og nulstilling af adgangskode.

Opdater standardordlyden i Shop Pay-betalingsprocessen

Nogle ændringer, som du foretager i kategorien Betaling og system i temaindholdseditoren, anvendes også på din Shop Pay-betalingsproces.

For at overholde Shop Pay retningslinjer forbrug af varemærker kan visse dele af ordlyden i Shop Pay-betalingsprocessen ikke tilpasses, og det opdateres ikke, når du bruger temaindholdseditoren.Ordlyden i Shop Pay Afbetaling og Shop Cash kan ikke tilpasses.

Understøttede sprogtilpasninger i Shop Pay-betalingsprocessen

Alle felter i de følgende afsnit i kategorien Betaling og system anvendes på Shop Pay-betalingsprocessen, når de tilpasses:

• Ændring af land i betalingsprocessen
  • Kontekstuel tilgængelighed i betalingsprocessen
  • Lokal afhentning i betalingsprocessen
  • Markedsføring ved betaling
  • Ordreoversigt ved betaling
  • Afhentningssted i betalingsprocessen
  • Efter køb i betalingsprocessen
  • Leveringsfejl i betalingsprocessen
  • Butikkens politikker i betalingsprocessen
  • Lagerbeholdning i betalingsprocessen
  • Abonnementer i betalingsprocessen
  • Begrænsning i betalingsprocessen
  • Drikkepenge ved betaling

Følgende afsnit indeholder nogle felter, der kan anvendes på Shop Pay-betalingsprocessen, mens andre felter ikke understøttes:

• Leveringsmuligheder i betalingsprocessen
  • Fejl i felter for betaling
  • Generelt i betalingsprocessen
  • Levering i betalingsprocessen

Ikke-understøttede tilpasninger i Shop Pay-betalingsprocessen

Felterne i de følgende afsnit af kategorien Betaling og system anvendes ikke på Shop Pay-betalingsprocessen, når de tilpasses:

• Alternativ betalingsmetode i betalingsprocessen
  • Fakturering i betalingsprocessen
  • Kontaktmetode i betalingsprocessen
  • Kundekonto i betalingsprocessen
  • Fejlside for terminal i betalingsprocessen
  • Ingen adresselokation i betalingsprocessen
  • Meddelelsesbanner i betalingsprocessen
  • Ordrefejl i betalingsprocessen
  • Betaling i betalingsproces
  • Betalingsfejl i betalingsprocessen
  • Betalingsgateway i betalingsprocessen
  • Behandling i betalingsprocessen
  • Gennemgang i betalingsprocessen
  • Sessionsfejl i betalingsprocessen
  • Tegnebøger i betalingsprocessen