Tilføje et favicon til din butik

Et favicon, eller favoritikon, er et lille, firkantet billede eller logo, der vises ud for webadressen. Du kan finde favicons på dine browserfaner og på browsersider, der angiver webadresser, såsom siden siden bogmærker. Du kan tilføje et favicon til din onlinebutik for at hjælpe med at styrke dit brand og give dit website et gennemført udseende.

Opret et favicon

Du kan bruge et website med en gratis favicon-generator til at oprette et tilpasset favicon, eller du kan oprette ét selv. Søg efter free favicon generator på internettet for at finde en favicon-generator.

Den ideelle størrelse på et favicon er enten 16 x 16 pixels eller 32 x 32 pixels. Hvis filen med dit favicon er for står, reduceres den til 32 x 32 pixels, når du uploader den til Shopify.

Tilføj et favicon til din onlinebutik

Hvis du vil tilføje et favicon til din onlinebutik:

1. Klik på Tilpas.

2. Klik på fanen Temaindstillinger i værktøjslinjen for temaeditoren.

3. Klik på Favicon.

4. I området Favicon-billede skal du klikke på Vælg billede.

5. Klik på fanen Bibliotek for at vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator. Klik på fanen Bibliotek, og klik derefter på knappen +.

6. Klik på Gem.