Registering af en Google Maps API-nøgle

Du kan tilføje et kortafsnit til dit tema for at vise placeringen af din virksomhed. Mange af de gratis temaer fra Shopify indeholder et kortafsnit, som du kan tilføje til din startside.

For at vise kortet skal du registrere en Google Maps API-nøgle og inkludere den i indstillingerne for kortafsnit i temaeditoren.

Bemærk: Google har annonceret ændringer til deres korttjenester, der træder i kraft den 11. juni 2018. Se deres blogindlæg vedrørende den nye Google Maps-platform.

Bruge Google Maps-platformen

Ved at bruge Googles API til at tilføje et kortafsnit til dit tema accepterer du Servicevilkår for Google Maps-platformen.

Den 11. juni 2018 introducerede Google Maps-platformen en række ændringer til, hvordan Google Maps API'er organiseres og bruges. Brugen af disse API'er kræver opsætning af en betalingskonto med Google Maps-platformen. Dette betyder imidlertid ikke nødvendigvis, at du bliver opkrævet et månedligt gebyr for at bruge tjenesten. Du får en månedlig kredit på løbende basis for at dække tjenester op til en grænse.

Se Dokumentation vedrørende priser og betaling for at få mere at vide om priser.

Registrér en Google Maps API-nøgle

Du kan registrere en Google Maps API-nøgle.

Fremgangsmåde:

1. Besøg siden Google Maps-platform og klik på Kom godt i gang.

2. Vælg produktet Steder for at hente de API'er, der skal bruges for at kunne arbejde med de gratis temaer i afsnittet Kort.

3. Klik på Fortsæt.

4. I trinnet Vælg et projekt bliver du bedt om at tilknytte et navn til din brug af Googles API'er. Du skal enten oprette et nyt navn eller vælge et eksisterende projekt.

5. Klik på Næste, når du har accepteret servicevilkårene.

6. Opret en betalingskonto i Google Maps-platformen. Med den nye Google Maps-platform e ren betalingskonto et krav. Se Dokumentation vedrørende priser og betaling i Google Maps-platformen for at få mere at vide.

7. Når du har aktiveret Google Maps-platformen, skal du kopiere din nye Google Maps API-nøgle ind i udklipsholderen.

Føj din Google Maps API-nøgle til dit tema

Du kan føje din Google Maps API-nøgle til dit tema.

Fremgangsmåde:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit.

4. Klik på Kort > Tilføj.

5. Indtast oplysningerne om dit kort. I feltet Google Maps API-nøgle skal du indsætte din Google Maps API-nøgle.

6. Klik på Gem.

I tilfælde af, der opstår en fejl i kommunikationen med Google Maps-platformens API'er, erstattes kortet af det baggrundsbillede eller den farve, du har specificeret i temaeditoren.

Begræns API-adgang udelukkende til din butik

Google Maps-platformen vil bede dig om at begrænse adgang til dit API. Din API-nøgle er et entydigt ID for afsnittet Kort, så du kan forhindre andre i at bruge din API-nøgle ved at begrænse adgang udelukkende til dine domæner.

Eksempel på indtastning af flere websites for at begrænse API-adgang

Fremgangsmåde:

1. Gå til siden Google API-legitimationsoplysninger.

2. Vælg dit projekt fra menuen.

3. Vælg den API-nøgle, du genererede for at begynde at redigere.

4. Under Application-begrænsninger skal du klikke på HTTP-henviser (websites) og angive ethvert domæne, der er tilknytte til din butik, inklusive dit .myshopify.com-domæne. Hvis du for eksempel har et tilpasset domæne, skal du angive både https://myCustomDomain.com/* og https://shop1.myshopify.com/*.

5. Klik på Gem.

Alternativer til brug af Google Maps-platformen

Hvis du vil vise et kort på dit website, men ikke bruger Google Maps-platformens tjenester, kan du anbringe et indlejret kort på din side.

Indlejrede kort bruger en HTML <iframe>, der kan anbringes i et afsnit på en hvilken som helst side eller startsiden med et inputfelt til RTF.