Valg af et billede til sociale medier

Når du deler et link til din webshop på sociale medier, f.eks. Facebook eller Pinterest, kan du vise et miniaturebillede i dit opslag:

Eksempel på et Facebook-opslag, der viser et tilknyttet billede

Visning af udvalgte billeder

For alle de gratis temaer fra Shopify gælder det, at når du slår et link fra din webshop op på sociale medier, vises det udvalgte billede for denne side. Hvis du f.eks. slår et link op til en produktside, vises det udvalgte billede for dette produkt.

Der er en række sidelinks, som ikke har udvalgte billeder, som f.eks. din startside eller siden "Om os". I disse tilfælde viser der et enkelt billede til deling på sociale medier.

Angivelse af billedet til deling på sociale medier

Du kan vælge det billede, som du vil bruge til deling på sociale medier.

Fremgangsmåde:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Klik på fanen Temaindstillinger.

3. Klik på Sociale medier.

4. Vælg det billede, som du vil have vist på sociale medier, i området Billede til deling på sociale medier.

5. Klik på Gem.

Opdatering af dine billeder

Shopifys gratis temaer bruger Open Graph-tags til at give sociale medieplatforme oplysninger om dit website. Open Graph anvendes af Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest og andre tjenester.

Open Graph-oplysninger, som administreres af Facebook, gemmes i et antal dage, før det kontrolleres, om der er opdateringer. Hvis du ændrer dit billede til sociale medier, skal du bruge Facebook Sharing Debugger til at opdatere de oplysninger, der gemmes for dine sidelinks.