Fejlfinding

Hvis du oplever problemer med din temaeditor, kan du se, om dit problem vises nedenfor.

Almindelige problemer

Problem: Siden kunne ikke indlæses

Det primære domæne er ikke konfigureret korrekt

Siden videresender til en webadresse, der ikke er understøttet

Hvis dit butikslayout indeholder kode, der videresender brugere til webadresser, der ikke er knyttet til din butik, skal du bekræfte, at omdirigeringen er blevet deaktiveret, når du besøger temaeditoren.

Denne type omdirigering kan f.eks. føjes til et butikslayout, så købere sendes til forskellige Shopify-butikker alt efter deres lokation. Denne type kode til omdirigering kan enten sættes ind i dit tema eller en app, som du har installeret.

Hvis du vil sikre dig, at omdirigeringen ikke ødelægger redaktøroplevelsen, skal du erstatte window.location.href = med window.parent.location.href = i dit temas JavaScript-kode. Hvis det ikke kan lade sig gøre, skal du bruge en reference til window.Shopify.designMode-variablen i JavaScript til at deaktivere omdirigeringen, når du besøger temaeditoren. Denne variable indstilles til true, når butikslayoutet indlæses i editoren og false, når den ikke gør.

Siden kunne ikke indlæses på grund af en fejl

Der kan være mange årsager til, at sider ikke kan indlæses. Du kan f.eks. opleve problemer med din internetforbindelse, eller dit tema kan indeholde en ugyldig Liquid-kode. Hvis du har bekræftet, at fejlen ikke skyldes de to ovenstående problemer, kan du besøge dit butikslayout via preview theme i rullemenuen Temahandlinger i temaeditorens sidepanel. Hvis siden stadig ikke kan indlæses, kan du kontakte Shopify Support for at få hjælp med dit butikslayout.