Ændringer af Instagram-feeds i temaer

Fra og med den 31. marts 2020 udfaser Instagram sin gamle API. Dette betyder, at dit Instagram-feed ikke længere vil vise billeder efter denne dato, hvis du har angivet et Instagram-adgangstoken i afsnittet "Instagram-feed" i temaeditoren. Hvis du stadig vil have et Instagram-feed i din butik, kan du bruge en app til Instagram-feeds.

Denne ændring har ikke indflydelse på dine andre salgskanaler, såsom Instagram-kanalen. Nogle Instagram-feeds, der er blevet installeret via tredjepartsapps, og ikke via afsnittet i din temaeditor, vil muligvis ikke blive påvirket og kan fortsat fungere.

For at undgå at denne ændring medfører problemer med visningen i denne del af dit butikslayout, anbefaler, at du fjerner det Instagram-afsnit, der er indbygget i dit tema.

Sådan fjerner du Instagram-afsnittet

Bemærk: Hvert tema har forskellige indstillinger og afsnit, så Instagram-appen kan variere afhængigt af temaet.

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.
  3. Find afsnittet Instagram i temaeditoren.
    Instagram-afsnit i temaeditoren
  4. Fjern afsnittet Instagram på alle de sider, hvor det vises.
    Fjern afsnit til Instagram-feed
  5. Klik på Gem.

Apps, der understøtter Instagram-feeds

Hvis du stadig gerne vil vise et Instagram-feed i din webshop, kan du bruge en tredjepartsapp. Klik herfor at finde apps, der understøtter Instagram-feeds.