Adgangskodebeskyttelse til din webshop

Du kan begrænse kundernes adgang til din webshop ved at aktivere adgangskodesiden. Adgangskodesiden er en landingsside, som føjer adgangskodebeskyttelse til din webshop. Du kan oprette en adgangskode og nøjes med at give den til de kunder, som skal kunne besøge din butik.

Adgangskodesiden

Føj adgangskodebeskyttelse til din webshop

Du kan føje adgangskodebeskyttelse til din webshop.

Trin:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator

2. Rul til området Adgangskodebeskyttelse, og markér afkrydsningsfeltet Aktivér adgangskode.

3. I feltet Adgangskode skal du indtaste den adgangskode, som du vil give til kunder, som skal kunne få adgang til din webshop. Brug ikke den samme adgangskode som den, du bruger til at logge ind på din administrator.

4. Skriv den besked, som du vil vise på adgangskodesiden, i feltet Besked til dine besøgende. Hvis du ikke vil vise en besked, skal du lade dette felt være tomt.

5. Klik på Gem.

Fjern adgangskodebeskyttelse fra din webshop

Hvis du fjerne adgangskodebeskyttelse, kan alle besøge din webshop.

Trin:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator

2. Gå til området Adgangskodebeskyttelse.

3. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Aktivér adgangskode.

4. Klik på Gem.

Rediger dine indstillinger på adgangskodesiden

Du kan redigere det indhold, der vises på din adgangskodeside, som f.eks. tekst, farver og typografi.

Trin:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Vælg Adgangskodeside i rullemenuen i topbjælken. Hvis du ikke kan se Adgangskodeside i menuen, skal du tilføje adgangskodebeskyttelse i din webshop.

3. Hvis du vil redigere afsnittene på adgangskodesiden, skal du gøre følgende:

1. Klik på Afsnit.
    2. Klik på det afsnit, som du vil redigere. De fleste temaer har afsnit med overskrift, indhold og sidefod.
    3. Foretag ændringer i indstillingerne for afsnit.
    4. Klik på Gem.
  4. Hvis du vil redigere temaindstillingerne på adgangskodesiden, skal du gøre følgende:

1. Klik på Temaindstillinger.
    2. Klik på den indstillingskategori, som du vil redigere. De fleste temaer har indstillinger for farve, typografi, sociale medier og favicon.
    3. Foretag ændringer i temaindstillingerne.
    4. Klik på Gem.

Skjul sidefoden på adgangskodesiden

Du kan skjule afsnittet med sidefoden på din adgangskodeside.

Trin:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator

2. Rul til området Adgangskodebeskyttelse. I feltet Meddelelse til dine besøgende skal du indsætte følgende kode:

<style>footer { display: none; }</style>

Du kan indsætte koden enten over eller under eventuelt eksisterende indhold.

1. Klik på Gem.

Skjul navnet på din butik på adgangskodesiden

Du kan skjule navnet på din butik på adgangskodesiden.

Trin:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator

2. Rul til området Adgangskodebeskyttelse. I feltet Meddelelse til dine besøgende skal du indsætte følgende kode:

<style>h1 { display: none; }</style>

Du kan indsætte koden enten over eller under eventuelt eksisterende indhold.

1. Klik på Gem.

Rediger kodeskabelonerne for din adgangskodeside

Hvis du vil foretage tilpasninger, som ikke er tilgængelige i temaindstillingerne, kan du redigere temakoden for adgangskodesiden.

Trin:

1. I mappen Templates skal du klikke på password.liquid.

2. I skabelonen password.liquid kan du se Liquid-tags, som indeholder de afsnit, som udgør adgangskodesiden. Dit tema kan indeholde følgende Liquid-tags:

Liquid {% section 'password-header' %} Liquid {% section 'password-content' %} Liquid {% section 'password-footer' %}

3. Hvis du vil ændre indholdet i et af ovenstående afsnit, skal du gå til mappen Sections og klikke på en af følgende filer:

- password-header.liquid - password-content.liquid - password-footer.liquid

1. Rediger koden, så den passer til dine behov.

2. Klik på Gem.

password.liquid-filen i Templates-mappen er i dit tema ved hjælp af Liquid-tagget {{ content_for_layout }}, som findes i layoutfilen til adgangskodesiden. Hvis du vil foretage ændringer i layoutfilen til adgangskodesiden, skal du klikke på password.liquid i Layout -mappen.

Du kan få mere at vide om skabelonen password.liquid i password.liquid.