Adgangskodebeskyttelse til din webshop

Du kan begrænse de besøgendes adgang til din webshop ved at aktivere adgangskodesiden i sektionen Adgangskodebeskyttelse. Adgangskodesiden er en landingsside, der kræver, at alle besøgende skal angive en adgangskode for at kunne besøge din webshop. Hvis du ønsker, at kunderne skal have adgang til din webshop, kan du give dem adgangskoden dertil.

Når din adgangskodeside er aktiv, er det kun adgangskodesiden i din webshop, der findes af søgemaskiner. Andre sider, som f.eks. produktsider, er skjult, og søgemaskiner viser ikke disse sider i søgeresultater.

Tilføj adgangskoden til din webshop

Du kan tilføje adgangskodebeskyttelse for din webshop.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i Shopify-administrator

2. Rul til afsnittet Adgangskodebeskyttelse, og markér Begræns adgang til besøgende med adgangskoden.

3. I feltet Adgangskode skal du indtaste den adgangskode, som du vil give til kunder, som skal kunne få adgang til din webshop. Brug ikke den samme adgangskode som den, du bruger til at logge ind på din administrator.

4. Skriv den besked, som du vil vise på adgangskodesiden, i feltet Besked til dine besøgende. Hvis du ikke vil vise en besked, skal du lade dette felt være tomt.

5. Klik på Gem.

Fjern din adgangskode for webshoppen

Hvis du fjerne adgangskodebeskyttelse, kan alle besøge din webshop.

Du kan først fjerne adgangskodebeskyttelse fra din webshop, når du har valgt en prismulighed. Hvis du vælger et abonnement, mens du er i gang med en gratis prøveperiode, bliver du ikke debiteret for nogle abonnementsgebyrer, før din gratis prøveperiode udløber.

Der er to måder, hvorpå du kan fjerne adgangskoden for din webshop: Fra siden Temaer eller fra siden Præferencer under Webshop i din Shopify-administrator.

Du kan fjerne adgangskoden til webshoppen fra siden Tema i din webshop i Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. I din Shopify-administrator går du til Webshop > Temaer
  2. Der vises et banner, der siger "Din webshop er beskyttet med adgangskode". Klik på Fjern adgangskode. Hvis banneret ikke vises, er din webshop ikke beskyttet med en adgangskode.

Du kan også fjerne adgangskoden til webshoppen fra siden Præferencer i din webshop i Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i Shopify-administrator

2. Gå til afsnittet Adgangskodebeskyttelse.

3. Fjern markeringen ved Begræns adgang til besøgende med adgangskoden.

4. Klik på Gem.

Rediger dine indstillinger på adgangskodesiden

Du kan redigere det indhold, der vises på din adgangskodeside, som f.eks. tekst, farver og typografi.

Fremgangsmåde:

Du kan skjule afsnittet med sidefoden på din adgangskodeside.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i Shopify-administrator

2. Rul til området Adgangskodebeskyttelse. I feltet Besked til dine besøgende skal du indsætte følgende kode:

<style>footer { display: none; }</style>

Du kan indsætte koden enten over eller under eventuelt eksisterende indhold.

1. Klik på Gem.

Skjul navnet på din butik på adgangskodesiden

Du kan skjule navnet på din butik på adgangskodesiden.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i Shopify-administrator

2. Rul til området Adgangskodebeskyttelse. I feltet Besked til dine besøgende skal du indsætte følgende kode:

<style>h1 { display: none; }</style>

Du kan indsætte koden enten over eller under eventuelt eksisterende indhold.

1. Klik på Gem.

Rediger temakoden for din adgangskodeside

Hvis du vil foretage tilpasninger, som ikke er tilgængelige i temaindstillingerne, kan du redigere temakoden for adgangskodesiden.

Fremgangsmåde:

password.liquid-filen i Templates-mappen er i dit tema ved hjælp af Liquid-tagget {{ content_for_layout }}, som findes i layoutfilen til adgangskodesiden. Hvis du vil foretage ændringer i layoutfilen til adgangskodesiden, skal du klikke på password.liquid i Layout -mappen.

Du kan få mere at vide om skabelonen password.liquid i password.liquid.