Et temas struktur

Selvom hvert tema er forskelligt, har alle temaer nogle fælles funktioner. Alle temaer giver dig mulighed for at vise den samme type sider, og alle sider indeholder nogle standardelementer. Følgende sideelementer og sidetyper udgør et temas struktur.

Sideelementer

Alle sider i et tema indeholder disse sideelementer:

Element Beskrivelse
Brødtekst Området på hver enkelt side i din webshop mellem sidehovedet og sidefoden. Til forskel fra sidehovedet og sidefoden, som er faste elementer, der er de samme på hver side, er sidens hoveddel dynamisk, og den rummer indhold, der ændres, afhængigt af hvilken side du befinder dig på.
Sidefod Indholdscontaineren, som vises nederst på hver side i din butik. Sidefoden kan indeholde menuer, ikoner for sociale medier, kontaktoplysninger eller tilmelding til et nyhedsbrev.
Overskrift Indholdscontaineren, som vises øverst på hver side i din butik. Sidehovedet indeholder normalt butikkens navn, dit logo, hovedmenunavigation og ikon for indkøbskurven.
Navigation En menu eller en række menuer, som giver kunderne mulighed for at udforske eller bevæge sig rundt i din webshop. Hovedmenunavigationen er inkluderet i temaets sidehoved.

Sidetyper

Alle temaer indeholder denne type sider:

Side Beskrivelse
Artikel Artikelsiden rummer indholdet af en enkelt blogartikel.
Blog Blogsiden indeholder titlen på og beskrivelsen af din blog samt uddrag af og link til dine blogartikler.
Indkøbskurv Siden med indkøbskurven viser en oversigt over alle de produkter, som en kunde har lagt i indkøbskurven, en subtotal og en samlet pris for ordren samt knappen Betaling, som dirigerer kunderne til Shopifys sikre betalingssider. Når der ikke er lagt nogen produkter i indkøbskurven, viser siden med den tomme indkøbskurv linket Fortsæt med at shoppe, som bringer kunderne tilbage, så de kan se dine produkter.
Samling Du kan organisere dine produkter i kollektioner for at gøre det nemt for kunderne at finde dem. Kollektionssiden viser alle de produkter, som du har inkluderet i en bestemt kollektion.
Kollektionsliste Siden med kollektionslisten viser alle kollektionerne i din butik. Denne side findes på webadressen `din-butik.com/kollektioner`.
Kontakt Kontaktsiden indeholder en formular, som kunderne kan benytte til at kontakte dig med.
Brugerdefineret En brugerdefineret side er en side, som du opretter i afsnittet Sider i din Shopify-administrator.
Kunde Kundesider er kun tilgængelige, hvis du har aktiveret kundekonti i området Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator. De omfatter kunderegistreringssiden, kundeloginsiden og kundekontosiden. Kundekontosiden indeholder kundens leveringsadresse og oplysninger om eventuelle eksisterende ordrer.
Hjemme Startsiden er hovedsiden i din webshop. Dette er standardsiden, som åbnes, når en kunde besøger dit website.
Adgangskode Adgangskodesiden er en enkelt side, som du kan bruge til midlertidigt at forhindre kunder i at se din webshop. Du vil muligvis bruge en adgangskodeside, inden du åbner din butik, eller når du er på ferie. På adgangskodesiden kan du vise din butiks lanceringsdato, den type produkter, du vil sælge, nylig medieomtale eller oplysninger om kommende udsalg. Adgangskodesiden har også et e-mailadressefelt, som kunder kan bruge til at tilmelde sig, hvis de vil modtage nyhedsbreve fra dig i fremtiden.
Produkt Produktsiden viser et produkt og dets varianter. Den indeholder produktbilleder, prisoplysninger, en produktbeskrivelse og knappen Læg i indkøbskurven.
Søg Søgesiden indeholder en søgelinje og en liste med søgeresultater.