Support til temaer

Inden du tilpasser dit tema, skal du sørge for, at du er klar over, hvilket niveau af support der er til rådighed. Hvis du foretager grundlæggende tilpasninger, kan du få support fra udvikleren af dit tema. Hvis du foretager omfattende ændringer i dit tema, kan du tjekke vores liste over yderligere ressourcer til temasupport.

Du kan få mere at vide om tilpasninger, som Shopify ikke understøtter, i vores designpolitik.

Her kan du finde hjælp til dit tema

Den hjælp, du kan få, afhænger af, hvem der har udviklet temaet.

Gratis temaer fra Shopify

Hvis du bruger et gratis tema fra Shopify, kan vores supportteam muligvis hjælpe dig med understøttede selvstudier og andre mindre ændringer. Selvom Shopify kan hjælpe dig med mange tilpasninger, understøttes visse typer af tilpasninger ikke.

Hvis du har et Shopify Basic-abonnement eller derover, kan du få 60 minutters gratis designsupport. Når du har kontaktet vores supportteam og beskrevet din anmodning, kan du forvente at få en statusopdatering inden for 2-4 arbejdsdage.

Vores team holder øje med, hvor meget tid de bruger på hver anmodning, du sender om ændring af et tema. Hvis du bruger alle dine 60 minutters gratis hjælp, kan du kontakte en Shopify Expert for at få yderligere hjælp. Du kan tjekke andre supportmuligheder under Yderligere ressourcer til temasupport.

Betalte temaer

Hvis du ikke bruger et gratis tema fra Shopify, er dit tema udviklet af en tredjepartsudvikler. Du kan finde support i supportdokumenterne til dit tema, eller du kan kontakte udvikleren af temaet.

Fremgangsmåde:

1. Find det tema, du vil redigere, og klik på Tilpas.

2. Klik på fanen Temaindstillinger.

3. Klik på Læs dokumentation eller Support:

Temasupport

Shopifys designpolitik

Selvom Shopify Support kan yde support til en række forskellige grundlæggende tilpasninger, skal du være opmærksom på, at Shopify ikke kan hjælpe med følgende opgaver:

• Implementering af ikke-understøttede selvstudier
  • Tilpasning af et gratis tema, som allerede har gennemgået væsentlige kodeændringer
  • Installation, fjernelse eller ændring af tredjepartsapps (apps, som ikke er udviklet af Shopify)
  • Tilføjelse af nye skrifttyper
  • Redigering af diasshow
  • Tilføjelse af en ekstra Læg i indkøbskurven-knap på produktsiden
  • Ændring af rullemenuer til knapper
  • Et tema gøres bredere eller smallere
  • Et ikke-responsivt tema gøres responsivt
  • Tilføjelse af uendelig rulning
  • Redigering af billeder
  • Tilpasning af labels eller badges til kollektionssider
  • Adding color swatches
  • Flytning af funktioner fra ét tema til et andet
  • Tilføjelse af monokrome eller gråtonede betalingsikoner
  • Ændring af farven på betalingsikoner
  • Ændring af koden for betaling (bortset fra Shopify Plus)

Dette er ikke en udtømmende liste over ikke-understøttede tilpasninger. Shopify Support vurderer, om tilpasninger er kvalificerede for hver enkelt sag.

Sideindlæsningshastighed

Hvis du synes, din webshops website indlæses langsomt for dine kunder, kan du finde ud af, hvad årsagen er, ved at køre en tredjeparts hastighedstest for onlinesider. Disse tests kan vise, om det er apps, billeder, andet indhold eller en kombination af de tre, som gør websitet langsomt.

Da hver side på dit website rummer forskelligt indhold, er det bedst at teste nogle forskellige sider, som f.eks. din startside samt dine kollektionssider, produktsider og blogsider, for at se, hvor kunderne muligvis oplever, at indlæsningen er langsommere.

Bemærk: Råd om sidehastighedsværktøjer for HTML-afsnit og JavaScript gælder ikke for temaer fra Shopify Theme Store. Hvis dit tema ikke er fra Shopify Theme Store, skal du kontakte udvikleren af temaet for at få at vide, om rådet om sidehastighedsværktøjer gælder.

Hvis du finder ud af, at apps gør dit website langsomt, kan du gøre følgende for at øge hastigheden:

• Fjern alle unødvendige apps.
  • Rådfør dig med udviklerne af dit tema og dine apps.
  • Hyr en Shopify Expert.

Hvis du finder ud af, at det er billeder, der gør dit website langsomt, kan du gøre følgende for at øge hastigheden:

Hvis du finder ud af, at andet indhold før sit website langsomt, kan du gøre følgende for at øge hastigheden:

Andre faktorer, som kan påvirke hastigheden af sideindlæsningen, er kundens browserversion eller cachelager, kundens internetudbyder eller aktuelle problemer på Shopifys statusside.

Hvis en test af sideindlæsningshastigheden viser, at der ikke er store problemer, kan du få kunden til at kontrollere, at de bruger den nyeste version af deres browser, at de har ryddet cachelageret for nylig, og at deres internetudbyder ikke oplever udfald eller forringet ydeevne.

Yderligere ressourcer

Shopify yder ikke support til omfattende eller avancerede tilpasninger af temaer, men der er en række andre supportressourcer, du kan benytte.

Forum til diskussion af temadesign

Shopify Design-forummet indeholder vejledning om, hvordan du kan redigere HTML, CSS eller Liquid for at tilpasse din webshop. Hvis du har brug for hjælp til at redigere temafiler, kan du prøve at sende dit spørgsmål til "Shopify Design"-forummet. Du kan også søge i opslagene for at se, hvad andre Shopify-shopejere gør med deres temaer.

Forum til feedback på din butik

Du kan bede om vejledning og feedback i forbindelse med farver, skrifttyper og andre designbeslutninger til din butik i forummet "Feedback On My Store".

Support til apps

Hvis du har brug for hjælp med en app, som er udviklet af Shopify, skal du kontakte Shopify Support for at få hjælp.

Hvis du har brug for hjælp til en tredjepartsapp, kan du finde appen i Shopify App Store og klikke på Få support for at kontakte appudvikleren.

Rich Text Editor

Hvis du har brug for hjælp til at formatere dit indhold med Rich Text Editor, kan du prøve at installere en app til at redigere siderne i din butik.

Shopify Theme Store

Hvis du vil have hjælp til at føje funktionalitet til dit tema, f.eks. en sidebjælke, billedzoomning, et ekstra diasshow eller uendelig rulning, kan du overveje at bruge et andet tema. Hvis dit tema ikke har den funktionalitet, som du ønsker, kan du søge i Theme Store for at finde et tema, der passer bedre til dine behov.

Shopify Experts

Shopify Experts er erfarne branchespecialister, som har omfattende viden om oprettelse, opdatering og videreudvikling Shopify-temaer.

Du kan finde en designer eller udvikler, der kan tilpasse dit tema, i Shopify Experts-kataloget.