Gratis temaer fra Shopify

Bemærk: Dette afsnit omhandler temaer, som er udviklet af Shopify, og som er tilgængelige via Shopify Theme Store. Alle temaer, som er udviklet af Shopify, er gratis.

Boundless

Boundless er et fotoorienteret tema med en begrænset brugergrænseflade, der indeholder kant til kant-billeder. Boundless er mobilvenligt og velegnet til butikker med mellemstore til store lagre.

Minimal

Minimal er et responsivt tema med bredt layout, som ser godt ud på en hvilken som helst enhed. Det er fyldt med funktioner, som er designet til at give dig komplet fleksibilitet, og du kan tilpasse din butik med yderligere layoutmuligheder, produktvisninger, kollektionsvisninger, navigationsstile og typografivalg.

Supply

Supply er et rent tema, som er nemt at navigere i og perfekt til shopejere med store lagre og mange kollektioner. Funktionerne omfatter fremtrædende navigation, flere startsidekollektioner, sidebjælkefiltrering og nem integration med appen Produktanmeldelser.

Debut

Debut er et fleksibelt tema, som er velegnet til alle butikker uafhængigt af lagerstørrelsen. Med Debut kan du hurtigt oprette en butik og begynde at sælge. Debut ser flot ud uden nogen tematilpasninger.

Simple

Simple er et rent og minimalistisk tema, som er perfekt til visning af produkter. Funktionerne omfatter et mobilvenligt responsivt design, sidebjælkenavigation, billedanimationer og zoom på produktbilleder.

Venture

Venture er et dristigt, men minimalt tema, som er designet til butikker med stor volumen og store lagre. Funktionerne omfatter et kant til kant-diasshow, rullemenuer med flere kolonner og en kampagnebjælke.

Brooklyn

Brooklyn er et tema, som er skræddersyet til den moderne beklædningsbutik. Funktionerne i dette tema omfatter en startsidediasshow i fuld bredde, et dynamisk produktgitter og produktsider, der giver hurtigt overblik over hver størrelse.

Narrative

Narrative er et butikstema, som er designet til visuel historiefortælling. Det, der gør Narrative unikt er dets fokus på billeder, der kan fortælle en historie. Startsiden har som standard et diasshow i fuld bredde, et billede med tekst og en video. Dette layout har en stærk visuel effekt og giver dig mulighed for at fortælle din brandhistorie uden en masse tekst.