Brooklyn

Brooklyn er et tema, som er skræddersyet til den moderne beklædningsbutik. Funktionerne i dette tema omfatter en startsidediasshow i fuld bredde, et dynamisk produktgitter og produktsider, der giver hurtigt overblik over hver størrelse.

Eksempel på webshop, der bruger Brooklyn

Tilpas Brooklyn

Du kan forberede Brooklyn til din webshop ved at tilpasse dine afsnit og temaindstillinger. Afsnit er blokke af indhold, der bestemmer layoutet på forskellige sider i din webshop. Temaindstillinger styrer din butiks skrifttyper, farver, sociale medielinks og udseendet af din betalingsproces. Se trinene til at tilpasse afsnittene og temaindstillingerne i Brooklyn, så du kan sætte temaet op til din virksomhed.