Temaindstillinger for Brooklyn

Temaindstillinger styrer din webshops skrifttyper, farver og links til sociale medier. Du kan også bruge temaindstillinger til at tilpasse udseendet af din betalingsproces.

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din onlinebutik.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Ved siden af Brooklyn skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Farver.

4. For hver type indhold skal du klikke på farveprøven for at bruge farvevælgeren:

Farvevælgeren i temaeditoren

- Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. - Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil indstille farven til gennemsigtig, skal du klikke på Ingen.

1. Klik på Gem.

Bemærk: Farven på sidehovednavigationen afgøres af farveindstillingen for Sidehoveder. Hvis diasshowafsnittet indeholder ét eller flere dias, bestemmes sidehovednavigationen på startsiden af farveindstillingerne for Tekst i indstillingerne for diasshowafsnittet.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din onlinebutik.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Ved siden af Brooklyn skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Typografi.

4. For hver teksttype skal du klikke på Skift for at bruge skrifttypevælgeren:

'Skift'-knappen på skrifttypevælgeren

5. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

7. Hvis du vil ændre skrifttypen til en anden stil, f.eks. fed eller kursiv, skal du klikke på Regelmæssig. Klik derefter på den stil, du vil bruge, og klik derefter på Vælg:

Et udvalg af skrifttykkelser er tilgængelige i skrifttypevælgeren

8. Klik på Gem.

Side med indkøbskurv

Du kan tilpasse din side med indkøbskurven. Brug indstillingerne til at vælge, hvilken type indkøbskurv du vil bruge og lade kunderne tilføje en bemærkning til deres ordre. Kunderne kan bruge bemærkninger til indkøbskurven til at give særlige instruktioner om, hvordan ordren skal forberedes og leveres:

Et tekstfelt med navnet

Når en kunde skriver en bemærkning, vises den i afsnittet Bemærkninger for kundens ordre i din Shopify-administrator.

Tilpas din side med indkøbskurven

1. Ved siden af Brooklyn skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Side med indkøbskurv.

4. Angiv din indkøbskurvtype: - Side – Indkøbskurven er en separat side, hvilket betyder, at kunderne forlader produktsiden, når de føjer et produkt til indkøbskurven

• Skuffe – Indkøbskurven glider ud fra sidens højre side, hvilket betyder, at kunderne bliver på produktsiden, når de føjer et produkt til indkøbskurven
  5. Valgfrit: Markér Aktivér ordrebemærkning for at give kunderne mulighed for at skrive en bemærkning til deres ordre.

6. Klik på Gem.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier.

Tilpas dine indstillinger for sociale medier

1. Ved siden af Brooklyn skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Sociale medier.

4. Valgfrit: Upload et billede til deling på sociale medier:

1. Klik på Vælg billede.
    2. Upload et billede fra din computer, eller klik på Gratis billeder for at bruge et lagerbillede fra Burst.
    3. Vælg et billede.
    4. Klik på Gem.
  5. Valgfrit: Føj links til dine konti på sociale medier, som vises i din sidefod. Indtast links til dine konti i de relevante felter. Sørg for, at du bruger komplette links, såsom https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify. Links til dine konti på sociale medier vises i sidefoden for din webshop.

6. Valgfrit: Tilføj knapper til deling på sociale medier til dine produkter og blogopslag. Markér nogle af følgende valgmuligheder: - Del på Facebook

• Tweet på Twitter
    • Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)
  7. Klik på Gem.

Bemærk: For at knapperne til deling på sociale medier skal blive vist på produktsider og i blogopslag, skal du aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Favicon

Du kan tilføje et favoritikon, eller et "favicon", som kan hjælpe med at brande din webshop. Et favicon viser på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din onlinebutik, når den er bogmærket

Tilpas dit favicon

1. Ved siden af Brooklyn skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Favicon.

4. Tilføj et favicon-billede:

1. Klik på Vælg billede.
    2. Upload et billede fra din computer, eller klik på Gratis billeder for at bruge et stockbillede fra Burst.
    3. Vælg et billede.
    4. Klik på Gem.
  5. Tilføj alternativ tekst til dit favicon-billede

1. Klik på Rediger.
    2. Indtast en kort beskrivelse af billedet i vinduet Rediger billede.
    3. Klik på Gem.
  6. Klik på Gem.