Tips til Brooklyn

Denne artikel indeholder nyttige tip og de bedste fremgangsmåder, som kan hjælpe dig med at konfigurere Brooklyn til din webshop.

Tilføj en rullemenu

Hvis du vil føje rullemenuer til din hovedmenu, skal du oprette menuer på siden Navigation. Du kan få mere at vide under Konfigurer rullemenuer i din webshop.

Hovedmenuen i en webshop. Musemarkøren holdes over linket

Hovedmenuen bliver en sidebjælkemenu

Hvis din hovedmenu fylder meget, bliver menuen omdannet til en sidebjælkemenu, der åbnes, når du klikker på en knap i sidehovedafsnittet:

En sidebjælkemenu i venstre side af en webshop. Hovedmenulinks som

Du kan forhindre, at din hovedmenu ændres til en sidebjælkemenu ved at gøre følgende:

• Føj højst fire eller fire links til din hovedmenu.
  • Brug en smal skrifttype til dine hovedmenulinks. Du kan ændre skrifttypen for Markeringstekst fra typografiindstillinger.
  • Opret menupunkter med et begrænset antal tegn. Du kan for eksempel bruge "OSS" i stedet for "Ofte stillede spørgsmål" eller "Kontakt" i stedet for "Kontakt os".

Billedtips

Bedste typer af produktbilleder til Brooklyn

• Billeder i høj opløsning ser flotte og professionelle ud, så dine produktbilleder bør mindst være på 1024 x 1024 pixel. Det er bedst, hvis dine produktbilleder er kvadratiske.

• Ideelt set bør dine billeder have en baggrund med en jævn farve. En jævn farve er en fast farve uden skygger eller fremhævninger. Alle dine billeder bør have samme baggrundsfarve.

• Hvis du vil fjerne rammen rundt om dine produktbilleder, skal du angive farven for din Produktbaggrund til gennemsigtig i farveindstillingerne:

To produktfortegnelser vises med hvid baggrund. Webshoppens baggrund er også hvid, og der er ingen rammer omkring produktbillederne.

Den bedste størrelse til billeder til diasshow

Begge de billeddias, som vises i Brooklyn-demobutikken er på 1200 x 800 pixel. Det er en god idé at sørge for, at alle dine billeddias har samme størrelse.

Billedbeskæring på små skærme

På små enheder fylder billeddias skærmen fra den øverste kant til den nederste kant. Diassene tilpasses, så de har samme højde som enhedens skærm. Diassene beskæres i venstre og højre side, så de fylder skærmen, uden at billederne forvrænges.

På store skærme tilpasse billeddiassene, så deres bredde fylder browservinduets bredde. Diassene beskæres i bunden, så de fylder vinduet, uden at billederne forvrænges.

Følgende eksempel viser computer- og mobilversionen af den samme webshop:

Computerversionen af diasshowet viser et billede, som er bredere, end det er højt. Mobilversionen viser det samme billede med den samme højde, men billedet er beskåret i siderne, så det passer til den smalle skærm.

Vis et kant til kant-billede for en kollektion

Hvis du vil vise et kant til kant-billede, skal din kollektion have et udvalgt billede.

Du kan se, hvordan et kant til kant-billede for en kollektion ser ud, i Brooklyn-demobutikken. Kollektionsbilledet, der vises øverst, måler 1405 x 800 pixel.

Computerversionen af diasshowet viser et billede, der er bredere, end det er højt.

Mobilversionen viser det samme billede med den samme højde, men billedet er beskåret i siderne, så det passer til den smalle skærm.

Angiv et billede til blogopslag

Det første billede i en blogartikel bruges som det udvalgte billede til blogsiden. Du kan få mere at vide om, hvordan du kan tilføje et billede i en blogartikel, under Skriv blogopslag.

Produkttips

Føj salgsbadges til produkter

Du kan føje et salgsbadge til et produkt ved at angive en sammenligningspris, som er højere end normalprisen. Badgen vises hen over billedet til dette produkt på kollektionssider.

Angiv, hvilket produkt der skal vises i et større format på kollektionssider

Hvis du indstiller dine kollektionssider til at vise produkter i collagestil, vil nogle af dine produkter blive vist med store billeder, og nogle af dem vil blive vist med små billeder. Størrelsen på billedet er baseret på rækkefølgen af produkter i kollektionen. Du kan ændre rækkefølgen af produkterne på siden Kollektion i administrationen. Klik på den kollektion, som du vil redigere, og gå derefter til området Produkter, og vælg Manuelt i rullemenuen Sortér. Træk og slip derefter produkterne i den rækkefølge, som du vil have, at de skal vises i i din webshop.

Siden Kollektioner i Shopify-administrator.

For hver seks produkter har det første og det sjette produkt store produktbilleder. For eksempel har det første, sjette, syvende, 12., 13. og 18 billede i kollektionen store billeder:

En kollektionsside, der viser produkter i collagestil. Der vises tal hen over billederne for at illustrere, hvordan produkternes rækkefølge relaterer til billedets størrelse.

Hvis du vil have vist et gitter med produktbilleder, som alle har samme størrelse, skal du indstille dine kollektioner til at vise produkter med gitterstil i stedet.

Rullende animation i forbindelse med valg af variant

Hvis produktbeskrivelsen på produktsiden er kort nok til, at den kan være på skærmen, uden at man behøver at rulle, vil du se en rullende animation, når du vælger en variant, der har et billede. Hvis beskrivelsen er for lang til, at den kan være på skærmen, uden at man ruller ned, erstattes det øverste billede med variantbilledet, og der vises ingen rullende animation.

Hvis du vil have vist den rullende animation, skal du sørge for, at dine produktbeskrivelser er korte.