Jumpstart

Jumpstart er specielt udviklet til eksperter i netværksfinansiering, men er også perfekt til salg af fra et til ti produkter. Startsiden for Jumpstart viser et afsnit med videoer og funktioner.

Eksempel på webshop, der bruger Jumpstart

Temaeditor

Brug temaeditoren til at tilpasse dit tema. Temaeditorens værktøjslinje er opdelt i Afsnit og Temaindstillinger.

Værktøjslinjen i temaeditoren viser afsnit og temaindstillinger

Du kan bruge afsnit til at ændre indholdet og layoutet på de forskellige sider i din butik. Du kan bruge temaindstillinger til at tilpasse din butiks skrifttyper og farver og foretage ændringer i dine sociale medielinks og betalingsindstillinger.

Afsnit er brugerdefinerede blokke af indhold, der bestemmer layoutet på forskellige sider i din webshop.

• Startafsnit omfatter funktioner som diasshow eller tilmelding til nyhedsbreve, som du kan tilføje, omorganisere eller fjerne. Du kan have op til 25 afsnit på din startside.

• Hver type side har sine egne afsnit. For eksempel bestemmer produktsideafsnittet layoutet for hver produktside i din webshop.

• Sideafsnittene er altid på bestemte steder i din webshop. Du kan tilpasse dem, men du kan ikke omorganisere eller fjerne dem.

• Hvert tema indeholder faste afsnit, som f.eks. overskrift og sidefod, der vises på hver side i din webshop.

Du kan lære om det unikke udvalg af afsnit i , og hvordan du tilpasser dem, så de passer til din virksomhed.

Jumpstart indeholder følgende statiske afsnit:

• Sidehoved

• Sidefod
  • Produktsider
  • Kollektionssider
  • Siden Kollektionsliste
  • Artikelsider
  • Side med indkøbskurv

Dynamiske afsnit

Du kan tilføje, omorganisere og fjerne dynamisk afsnit for at tilpasse layoutet på din startside. Hvert tema har et unikt sæt afsnit, du kan vælge imellem.

Jumpstart indeholder følgende dynamiske afsnit:

• Blogopslag

• Udvalgt kollektion
  • Billede med tekst
  • Billede med tekstoverlejring
  • Logoliste
  • Diasshow
  • Fremhævet produkt
  • Nyhedsbrev
  • Kampagne-tracker
  • Kort
  • Ofte stillede spørgsmål
  • RTF
  • Tekstkolonner med ikoner
  • Video

Overskrift

Med Jumpstart kan du uploade et inverteret logo, som vises i sidehovedet på en mørk baggrund. Jumpstart indeholder også knappen Køb nu til produkter for at opmuntre dine kunder til at købe et udvalgt produkt, som du vælger.

Logobilleder til sidehovedafsnittet skal have en bredde på 200 pixels.

Sådan tilpasser du sidehovedafsnittet:

1. Klik på Afsnit.

2. Klik på Sidehoved.

3. Føj dit logo og dit inverterede (lyst farvede) logo til sidehovedet:

1. Klik på Vælg billede i afsnittet Logo, og gør derefter et af følgende: - Hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator, skal du klikke på fanen Bibliotek.
    2. Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Inverteret logo for at tilføje et inverteret logo.
    4. Klik på Vælg billede i området Inverteret logo, og gør derefter et af følgende: - Hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator, skal du klikke på fanen Bibliotek.
    5. Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.
    6. Indtast logoets bredde i feltet Brugerdefineret logobredde (i pixels).

Bemærk: Sørg for, at du indtaster den nøjagtige bredde af dit logobillede. Hvis du ikke gør det, kan billedet blive sløret eller have problemer med opløsningen.

1. Angiv valgmulighederne for din navigationsmenu:

1. Vælg i afsnittet Navigation den navigationsmenu, der skal vises i din butiks header, på rullelisten under Menu.
    2. Vælg enten en klassisk menu eller en skuffemenu på rullelisten under Menustil.
    3. Vælg, om du vil menuteksten skal være lys eller mørk, i listen Klassisk menufarve.

Bemærk: Hvis en klassisk menu har for mange navigationsmenupunkter til, at de kan vises på siden, ændres den til skuffemenu.

1. Vælg et produkt til knappen Køb nu:

1. Klik i feltet Produkt til "knappen Køb nu".
    2. Begynd at skrive et produktnavn, eller vælge et produktnavn på rullelisten.
  2. Klik på Gem.

Sidefod

I afsnittet med sidefoden kan du redigere det indhold, der vises nederst på hver side i din butik. Du kan tilføje følgende funktioner i din sidefod:

• dit logo
  • en tilmelding til nyhedsbrev
  • en menu
  • betalingsikoner

Afsnittet med sidefoden på et website, som viser navnet på butikken, en menu, copyrighttekst og betalingsikoner.

Sådan tilpasser du afsnittet med sidefoden:

1. Find Jumpstart, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Sidefod.

4. Tilføj dit logo i sidefoden ved at klikke på Vælg billede. Hvis du vil uploade et billede fra din computer, skal du klikke på Upload. Hvis du vil bruge et stockbillede fra Burst, skal du klikke på Gratis billeder. Hvis du ikke bruger et logobillede, vises navnet på din butik i stedet.

5. Juster bredden på dit logo med skyderen Brugerdefineret logobredde. Selvom du justerer logobredden, forvrænges billedet ikke.

6. Hvis du vil tilføje en tilmelding til et nyhedsbrev i sidefoden, skal du gøre følgende:

1. Markér afkrydsningsfeltet Vis nyhedsbrev.
    2. Indtast en underoverskrift til tilmeldingen til dit nyhedsbrev i feltet Underoverskrift til nyhedsbrev. Standardunderoverskriften er "Kampagner, nye produkter og udsalg. Direkte i din indbakke."
  7. Tilpas sidefodsmenuen fra området Menu. Hvis du vil redigere standardmenuen, skal du klikke på Rediger menu. Hvis du vil skifte til en anden menu, skal du klikke på Skift og derefter enten vælge en eksisterende menu eller klikke på Opret menu.

8. Tilføj betalingsikoner, som f.eks. Mastercard eller PayPal, i sidefoden ved at markere afkrydsningsfeltet Vis betalingsikoner.

9. Klik på Gem.

Produktsider

I afsnittet Produktsider kan du tilføje eller fjerne en dynamisk betalingsknap og ikoner til deling på sociale medier.

Sådan redigerer du indstillingerne for produktsider:

1. Vælg Produktsider i rullemenuen i topbjælken.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Produktsider.

4. Hvis du vil have vist en dynamisk betalingsknap, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis dynamisk betalingsknap.

5. Hvis du vil have vist ikoner til deling på sociale medier, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér produktdeling.

6. Klik på Gem.

Kollektionssider

Du vælger antallet af kolonner og rækker for produktbilleder, som vises på din kollektionsside. Produktbilledernes størrelse vil blive tilpasset, så de kan være på siden.

1. Åbn en kollektionsside i forhåndsvisningen i temaeditoren.

2. Klik på fanen Afsnit.

3. Klik på Kollektionssider.

4. Vælg det antal rækker og kolonner, som du vil vise.

5. Klik på Gem.

Side med indkøbskurv

Når kunderne lægger en vare i indkøbskurven, bliver de ført direkte til siden med indkøbskurven. Med Jumpstart er der ingen "fortsæt med at handle"-knap eller indkøbskurvskuffe. Jumpstart er beregnet til at sælge et enkelt produkt, så der burde ikke være behov for, at kunderne skal fortsætte med at handle, når de har truffet en beslutning.

Med Jumpstart kan du aktivere indkøbskurv-bemærkninger, så kunderne kan sende vejledning til deres ordre:

Side med indkøbskurv, der viser bemærkningsfeltet "Særlige instruktioner til sælger"

1. Føj et produkt til siden med indkøbskurven i forhåndsvisningen i temaeditoren.

2. Klik på fanen Afsnit.

3. Klik på Side med indkøbskurv.

4. Markér afkrydsningsfeltet Aktivér ordrebemærkninger.

5. Klik på Gem.

Billede med tekst

Jumpstart indeholder afsnittet Billede med tekst, som giver dig mulighed for at vise et billede med en brugerdefineret meddelelse til kunderne.

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Billede med tekst.

3. Fra listen Justering skal du vælge, om du vil have billedet til højre eller venstre for teksten.

4. For at tilføje billedet skal du i området Billede klikke på Vælg billede og derefter gøre et af følgende:

- Hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator, skal du klikke på fanen Bibliotek. - Hvis du vil vælge et stockbillede fra Shopifys samling af stockbilleder fra Burst, skal du klikke på fanen Gratis billeder. Herfra kan indtaste et søgeord eller gennemse billedkategorierne. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Tilføj den tekst, der skal vises sammen med billedet:

1. Skriv teksten til den overskrift, du vil have vist, i feltet Overskrift.
    2. Skriv den tekst, du vil have vist under overskriften, i feltet Tekst.
    3. I feltet Knaptekst skal du indtaste den tekst, du vil have vist på knappen.
    4. I feltet Knaplink skal du indsætte et link til en webadresse eller klikke i feltet for at vælge en side fra din butik.
  2. Klik på Gem.

Diasshow

Jumpstart-diasshowbilleder er op til 1200 pixels brede, så det er bedst at bruge et billede, som er mindst 1200 pixels bredt eller op til Shopifys uploadbegrænsning.

Bemærk: Størrelsen på diasshowbilleder tilpasses, så billederne passer til skærmstørrelsen, så billederne vil næsten altid være beskåret, når man ser dem på skærme med forskellige størrelser. Se Bedste fremgangsmåder til billeder for at få mere at vide om, hvordan du kan sørge for, at de vigtigste dele af dine billeder ikke bliver beskåret.

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Diasshow.

3. Klik på Dias.

4. Klik på Vælg billede i afsnittet Billede, og gør derefter et af følgende:

- Hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator, skal du klikke på fanen Bibliotek. - Hvis du vil vælge et stockbillede fra Shopifys samling af stockbilleder fra Burst, skal du klikke på fanen Gratis billeder. Herfra kan indtaste et søgeord eller gennemse billedkategorierne. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. I feltet Link-webadresse skal du gøre et af følgende:

- for at linke diasshowbilledet til en side i din butik skal du klikke i feltet Link-webadresse og vælge en side i listen med valgmuligheder. - for at linke diasshowbilledet til en ekstern webadresse skal du indtaste webadressen i feltet Link-webadresse.

1. Gentag trin 3 til 5, indtil du er færdig med at føje dias til diasshowet.

2. Klik på Gem.

Fremhævet produkt

Jumpstarts afsnit Udvalgt produkt viser ikke produktbeskrivelsen. Produktbeskrivelsen vises kun på produktsiden. Dette skyldes, at de mange andre afsnit til startsiden også er beregnet til indhold, der forklarer og beskriver dit produkt. Tænk på afsnittet Udvalgt produkt som en slags opfordring til handling, der får dine kunder til at klikke sig igennem for at købe dit produkt.

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Udvalgt produkt.

3. Klik i feltet Produkt for at vælge på en alfabetisk liste over produkter i din butik, eller indtast et produktnavn.

4. Klik på Gem.

Nyhedsbrev

Du kan føje tilmelding til et nyhedsbrev til din startside. Det giver dig mulighed for at indsamle kundernes e-mailadresser til e-mailmarkedsføringskampagner. Du kan få mere at vide om e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.

Nyhedsbrevsafsnittet på et website. Der er et felt, hvor kunderne kan angive en e-mailadresse, og en knap med teksten

Sådan tilføjer du tilmelding til nyhedsbrev på din startside:

1. Find Jumpstart, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit > Nyhedsbrev.

4. Indtast en overskrift til tilmeldingen til nyhedsbrevet i feltet Overskrift. Standardoverskriften er "Hold dig opdateret".

5. Indtast en underoverskrift til tilmeldingen til nyhedsbrevet i feltet Underoverskrift. Standardteksten er "Kampagner, nye produkter og udsalg. Direkte i din indbakke."

6. Klik på Gem.

Kampagne-tracker

Jumpstart indeholder det unikke afsnit Kampagne-tracker, som linker til dit fundraising-website og viser, hvor tæt du er på dit fundraising-mål:

Kampagne-tracker-afsnit, der viser navnet på fundraising-kampagnen og fundraising-statistik

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Kampagne-tracker.

3. Indtast en titel til din kampagne i feltet Titel.

4. Indtast en undertitel i feltet Undertitel. Lad dette felt være tomt, hvis du ikke vil vise en undertitel.

5. I listen Statistikstil skal du vælge, om du vil vise et cirkeldiagram med lille tekst eller et søjlediagram med stor tekst.

6. Klik på Vælg billede i afsnittet Baggrundsbillede, og gør derefter et af følgende:

- Hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator, skal du klikke på fanen Bibliotek. - Hvis du vil vælge et stockbillede fra Shopifys samling af stockbilleder fra Burst, skal du klikke på fanen Gratis billeder. Herfra kan indtaste et søgeord eller gennemse billedkategorierne. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. I afsnittet Kampagneoplysninger skal du indtaste følgende statistikker for din kampagne:

1. Indtast i feltet Finansieringsprocent den procentdel af det samlede fundraising-mål, som du har indsamlet.
    2. Indtast i feltet Finansieret beløb det dollarbeløb, du har indsamlet.
    3. Indtast i feltet Antal støtter det antal støtter, som har bidraget til din kampagne.
    4. Indtast i feltet Projektwebadresse webadressen til dit fundraising-website.
  2. Klik på Gem.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan føje en liste ofte stillede spørgsmål til din startside. Du kan bruge dette afsnit til at angive oplysninger om din fundraising-kampagne (hvis du har en) eller besvare spørgsmål om dine produkter eller leverings- og returneringspolitikker.

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Ofte stillede spørgsmål.

3. Indtast en titel til afsnittet med ofte stillede spørgsmål i feltet Sidehoved. Titlen er som standard "Ofte stillede spørgsmål".

4. Gør følgende for at tilføje et spørgsmål:

1. Klik på et afsnit under Ofte stillede spørgsmål i afsnittet Indhold for at udvide det.
    2. Skriv et spørgsmål i feltet Overskrift.
    3. Skriv svaret i feltet Tekst.
  5. Gentag trin 4, indtil du har tilføjet alle spørgsmålene til afsnittet Ofte stillede spørgsmål.

6. Klik på Gem.

Tekstkolonner med ikoner

Afsnittet Tekstkolonner med ikoner giver dig mulighed for at gruppere informativ tekst sammen med tilknyttede ikoner. Du kan f.eks. beskrive, hvad der er særligt ved dit brand, vise udtalelser fra kunder eller fremhæve, hvor nemt det er at handle i din butik:

Tre kolonner med tekst, der beskriver, hvor nemt det er at handle

Du kan vælge mellem hundredvis af Font Awesome 4.7.0-ikoner. Hvis du vil have vist et ikon, skal du skrive navnet på ikonet i feltet Ikonnavn. Ikonet vises automatisk.

Sådan tilføjer du et afsnit med kolonner med ikoner:

1. Klik på fanen Afsnit.

2. Klik på Tekstkolonner med ikoner.

3. Indtast den titel, som skal vises over tekstkolonnerne, i feltet Overskrift.

4. Tilføj en tekstkolonne med et ikon:

1. Klik på Beskriv en funktion.
    2. Indtast navnet på det ikon, du vil vise, i feltet Ikonnavn. Det kan f.eks. være "bestik" eller "indkøbskurv".
    3. Indtast en titel til tekstkolonnen i feltet Titel.
    4. Skriv brødteksten i feltet Tekst.
    5. Vælg en bredde til tekstkolonnen på rullelisten under Containerbredde.
  5. Gentag trin 4, indtil du er færdig med at tilføje tekstkolonner.

6. Klik på Gem.

Video

Du kan føj en video, som hostes på YouTube eller Vimeo, til din startside. Videoer kan involvere kunderne og skabe interesse for din forretning.

Sådan føjer du en video til din startside:

1. Find Jumpstart, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit > Video.

4. Indtast en overskrift til din video i feltet Overskrift.

5. Indtast linket til deling af din video i feltet Videolink.

Et YouTube-delingslink ser sådan ud: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Du kan se, hvordan man kopierer delingslinket for en YouTube-video, i denne YouTube-hjælpeartikel.

Et Vimeo-delingslink ser sådan ud: https://vimeo.com/281332510. Du kan se, hvordan man kopierer delingslinket for en Vimeo-video, i denne Vimeo Help Center-artikel.

6. Angiv farven på overskriftteksten og afspilningsknappen ved at vælge Mørk eller Lys i rullemenuen Tekstfarve.

7. Tilføj et coverbillede til din video ved at klikke på Vælg billede. Hvis du vil uploade et billede fra din computer, skal du klikke på Upload. Hvis du vil bruge et stockbillede fra Burst, skal du klikke på Gratis billeder.

Den anbefalede størrelse til et coverbillede er 1920 x 840 pixels.

8. Klik på Gem.

Jumpstart indeholder følgende temaindstillinger:

• Farver
  • Typografi
  • Sociale medier
  • Favicon
  • Til kassen

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Ved siden af **** skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Farver.

4. For hver type indhold skal du klikke på farveprøven for at bruge farvevælgeren:

Farvevælgeren i temaeditoren

- Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. - Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil indstille farven til gennemsigtig, skal du klikke på Ingen.

1. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Ved siden af **** skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Typografi.

4. For hver teksttype skal du klikke på Skift for at bruge skrifttypevælgeren:

'Skift'-knappen på skrifttypevælgeren

5. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

7. Hvis du vil ændre skrifttypen til en anden stil, f.eks. fed eller kursiv, skal du klikke på Regelmæssig. Klik derefter på den stil, du vil bruge, og klik derefter på Vælg:

Et udvalg af skrifttykkelser er tilgængelige i skrifttypevælgeren

8. Klik på Gem.

Favicon

Du kan uploade et favoritikon eller et "favicon", som kan medvirke til at brande din webshop ved at vise dit logo på følgende steder:

• din webbrowserfane
  • din webbrowsers historik
  • ikoner på dit skrivebord
  • ved siden af navnet på din webshop, når den er bogmærket.

Den bedste størrelse til favicon-billeder i Jumpstart er 32 x 32 pixels.

1. Klik på fanen Temaindstillinger.

2. Klik på Favicon.

3. Klik på Vælg billede i området Favicon-billede, og gør derefter et af følgende:

- Hvis du vil vælge et billede, du allerede har uploadet til din Shopify-administrator, skal du klikke på fanen Bibliotek. - Hvis du vil vælge et billede fra din lokale computer, skal du klikke på fanen Bibliotek og derefter klikke på plusknappen.

1. Klik på Gem.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier.

Sådan tilpasser du indstillingerne for sociale medier:

1. Find Jumpstart, og klik på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Sociale medier.

4. Hvis du vil uploade et billede til deling på sociale medier, skal du klikke på Vælg billede eller Udforsk gratis billeder i området Billede til deling på sociale medier.

5. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du gå til området Sociale konti og angive links til dine konti på sociale medier i de relevante felter. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Links til dine konti på sociale medier vises i sidefoden for din webshop.

6. Klik på Gem.

Til kassen

Dette afsnit giver dig mulighed for at tilpasse din butiks betaling Klik her for at få flere oplysninger om din butiks betalingsside.

For at gøre det nemmere for kunderne at komme rundt på startsiden for din butik kan du tilføje interne links i forskellige afsnit på din startside. Hvis du vil tilføje interne startsidelinks i en menu, skal du angive linktypen til Webadresse og bruge en af linkadresserne herunder som destination:

Afsnit på startsiden Linkadresse
Billede og video /#home-video
Billede med tekst /#home-imagebox
Tekstkolonner med ikoner /#home-features
RTF /#home-page
Netværksfinansieringskampagne /#home-kickstarter
Ofte stillede spørgsmål /#home-faq
Diasshow /#home-slideshow
Produkt /#home-product
Seneste blogopslag /#home-blog
Logoliste /#home-clients