Pop

Et minimalistisk tema, som er designet til at gøre dit indhold tilgængeligt. Pop er ideelt til butikker med små til mellemstore lagre, og Pop er er designet med udgangspunkt i en stor sidebjælkenavigation, som gør dit indhold lettilgængeligt.

Eksempel på webshop, der bruger Pop

Temaeditor

Brug temaeditoren til at tilpasse dit tema. Temaeditorens værktøjslinje er opdelt i Afsnit og Temaindstillinger.

Værktøjslinjen i temaeditoren viser afsnit og temaindstillinger

Du kan bruge afsnit til at ændre indholdet og layoutet på de forskellige sider i din butik. Du kan bruge temaindstillinger til at tilpasse din butiks skrifttyper og farver og foretage ændringer i dine sociale medielinks og betalingsindstillinger.

Afsnit er brugerdefinerede blokke af indhold, der bestemmer layoutet på forskellige sider i din webshop.

• Startafsnit omfatter funktioner som diasshow eller tilmelding til nyhedsbreve, som du kan tilføje, omorganisere eller fjerne. Du kan have op til 25 afsnit på din startside.

• Hver type side har sine egne afsnit. For eksempel bestemmer produktsideafsnittet layoutet for hver produktside i din webshop.

• Sideafsnittene er altid på bestemte steder i din webshop. Du kan tilpasse dem, men du kan ikke omorganisere eller fjerne dem.

• Hvert tema indeholder faste afsnit, som f.eks. overskrift og sidefod, der vises på hver side i din webshop.

Du kan lære om det unikke udvalg af afsnit i , og hvordan du tilpasser dem, så de passer til din virksomhed.

Pop omfatter følgende statiske afsnit:

• Logo og menu
  • Meddelelseslinje
  • Sidefod
  • Produktsider
  • Kollektionssider
  • Siden Kollektionsliste
  • Artikel

Dynamiske afsnit

Du kan tilføje, omorganisere og fjerne dynamisk afsnit for at tilpasse layoutet på din startside. Hvert tema har et unikt sæt afsnit, du kan vælge imellem.

Pop omfatter følgende dynamiske afsnit:

• Blogopslag
  • Kollektionsliste
  • Udvalgt kollektion
  • Billede med tekst
  • Diasshow
  • Fremhævet produkt
  • Nyhedsbrev
  • Kort
  • RTF
  • Video
  • Brugerdefineret HTML

Produktsider

I afsnittet Produktside kan du tilføje eller fjerne følgende afsnit:

• Produktbrandet eller -leverandøren
  • Billedzoom
  • Relaterede produkter
  • En antalsvælger
  • En dynamisk betalingsknap
  • Ikoner til deling på sociale medier

Sådan redigerer du indstillingerne for produktsider:

1. Vælg Produktsider i rullemenuen i topbjælken.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Produktside.

4. Hvis du vil vise produktbrand eller -leverandør, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis produktleverandør. Hvis du vil have vist et brand eller en leverandør, skal du føje en leverandør til produktet.

5. Hvis du vil give kunderne mulighed for at zoome ind ved at holde musemarkøren over et produktbillede, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér billedzoom.

6. Hvis du vil vise et udvalg af relaterede produkter nederst på siden, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis relaterede produkter. Den kollektion, som produktet tilhører, afgør, hvilke relaterede produkter der vises. Hvis du vil have vist relaterede produkter, skal du oprette en kollektion for produktet eller føje det til en eksisterende kollektion. Hvis produktet ikke er en del af en kollektion, vil der ikke blive vist nogen relaterede produkter.

7. Hvis du vil have vist en antalsvælger, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis antalsvælger.

8. Hvis du vil have vist en dynamisk betalingsknap, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis dynamisk betalingsknap.

9. Hvis du vil have vist ikoner til deling på sociale medier, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér produktdeling.

10. Klik på Gem.

Nyhedsbrev

Du kan føje tilmelding til et nyhedsbrev til din startside. Det giver dig mulighed for at indsamle kundernes e-mailadresser til e-mailmarkedsføringskampagner. Du kan få mere at vide om e-mailmarkedsføring på Shopifys blog.

Nyhedsbrevsafsnittet på et website. Der er et felt, hvor kunderne kan angive en e-mailadresse, og en knap med teksten

Sådan tilføjer du tilmelding til nyhedsbrev på din startside:

1. Find Pop, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit > Nyhedsbrev.

4. Indtast en overskrift til tilmeldingen til nyhedsbrevet i feltet Overskrift. Standardoverskriften er "Tilmeld dig vores nyhedsbrev".

5. Indtast en underoverskrift for tilmeldingen til dit nyhedsbrev i feltet Undertekst. Standardteksten er "Kampagner, nye produkter og udsalg. Direkte i din indbakke."

6. Angiv baggrundsfarven for tilmeldingen til dit nyhedsbrev ved at klikke på skemaet Baggrundsfarve og vælge en farve.

7. Klik på Gem.

Video

Du kan føj en video, som hostes på YouTube eller Vimeo, til din startside. Videoer kan involvere kunderne og skabe interesse for din forretning.

Sådan føjer du en video til din startside:

1. Find Pop, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit > Video.

4. Indtast en overskrift til din video i feltet Overskrift.

5. Indtast linket til deling af din video i feltet Videolink.

Et YouTube-delingslink ser sådan ud: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Du kan se, hvordan man kopierer delingslinket for en YouTube-video, i denne YouTube-hjælpeartikel.

Et Vimeo-delingslink ser sådan ud: https://vimeo.com/281332510. Du kan se, hvordan man kopierer delingslinket for en Vimeo-video, i denne Vimeo Help Center-artikel.

6. Klik på Gem.

Brugerdefineret HTML

I afsnittet Brugerdefineret HTML kan du bruge HTML-kode til at oprette brugerdefineret indhold til din startside. Du kan f.eks. bruge HTML til at formatere tekstblokke, oprette tabeller eller integrere indhold fra et tredjepartswebsted.

Sådan føjer du brugerdefineret HTML til din startside:

1. Find Pop, og klik på Tilpas.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Tilføj afsnit.

4. Klik på Brugerdefineret HTML > Tilføj i området Avanceret layout.

5. Klik på Brugerdefineret HTML, og indtast den HTML-kode, du vil føje til din startside.

6. Klik på Gem.

Pop indeholder følgende temaindstillinger:

• Farver
  • Typografi
  • Favicon
  • Side med indkøbskurv
  • Sociale medier
  • Betaling

Farver

Du kan vælge farverne til de forskellige dele af din webshop.

Tilpas dine farveindstillinger

1. Ved siden af **** skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Farver.

4. For hver type indhold skal du klikke på farveprøven for at bruge farvevælgeren:

Farvevælgeren i temaeditoren

- Området Valgt for nylig viser farver, som du for nylig har valgt til dit tema. - Området Aktuelt i brug viser farver, som du bruger i andre dele af dit tema.

Hvis du vil indstille farven til gennemsigtig, skal du klikke på Ingen.

1. Klik på Gem.

Typografi

Du kan indstille skrifttypestil og størrelse på teksten i din webshop.

Tilpas dine typografiindstillinger

1. Ved siden af **** skal du klikke på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Typografi.

4. For hver teksttype skal du klikke på Skift for at bruge skrifttypevælgeren:

'Skift'-knappen på skrifttypevælgeren

5. Udforsk skrifttyper ved hjælp af søgefeltet, eller ved at klikke på Indlæs flere.

Du kan se alle de tilgængelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klik på navnet på den skrifttype, du vil bruge.

7. Hvis du vil ændre skrifttypen til en anden stil, f.eks. fed eller kursiv, skal du klikke på Regelmæssig. Klik derefter på den stil, du vil bruge, og klik derefter på Vælg:

Et udvalg af skrifttykkelser er tilgængelige i skrifttypevælgeren

8. Klik på Gem.

Sociale medier

Du kan tilføje knapper til deling på sociale medier for dine produkter og blogopslag og links til konti på sociale medier.

Sådan tilpasser du indstillingerne for sociale medier:

1. Find Pop, og klik på Tilpas.

2. Klik på Temaindstillinger.

3. Klik på Sociale medier.

4. Hvis du vil uploade et billede til deling på sociale medier, skal du klikke på Vælg billede eller Udforsk gratis billeder i området Billede til deling på sociale medier.

5. Hvis du vil tilføje links til dine konti på sociale medier, skal du gå til området Sociale konti og angive links til dine konti på sociale medier i de relevante felter. Angiv komplette links som f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Links til dine konti på sociale medier vises i sidefoden for din webshop.

6. Hvis vil tilføje knapper til deling på sociale medier på dine produkter og blogopslag, skal du markere nogle af eller alle afkrydsningsfelterne i området Muligheder for deling på sociale medier.

Du kan tilføje følgende delingsknapper:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Pin på Pinterest (ikke tilgængeligt til deling af blogopslag)

1. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis du vil have vist knapper til deling på sociale medier på produktsider og i blogopslag, skal du også aktivere knapperne i afsnittene for disse sider.

Tilføj undermenuer i sidebjælken

Hvis du vil tilføje rullemenuer i hovedmenuen, skal du oprette menuer på din navigationsside. Denne artikel vejleder dig gennem processen.

Et forholdsmæssigt kompakt logo vil se bedst ud i temaet Pop, da det viser dit logo i en sidebjælke. Bannerlignende logoer med stor bredde og relativt lille højde vil ikke se godt ud til dette tema.

Den maksimale bredde til dit logo er 450 pixels, og den maksimale højde er 200 pixels. Størrelsen på din uploadede logofil vil blive ændret, så den passer inden for disse begrænsninger.

Det ideelle format er PNG.

Gør dit logo større på mobilenheder

Hvis du vil gøre dit logo større i et hvilket som helst layout, er det først og fremmest meget vigtigt at trimme al negativ plads eller gennemsigtige pixels, der omgiver din logografik, før du uploader filen med den til Shopify.

Her er et logo med en masse negativ plads rundt om:

Her er det samme logo, efter det er trimmet – når al negativ plads er skåret af det:

Logoet, som ikke er blevet trimmet, vises herunder brugt i temaet Pop:

Det trimmede logo vises herunder brugt i temaet Pop:

Når du ved, at dit logo ikke bliver mindre på grund af den negative plads, som det indeholder, kan du justere højden på din mobiloverskrift, så der er plads til, at logoet kan udvides. Det betyder, at dit logo bliver større.

Gå til temaeditoren, og i afsnittet Sidehoved og navigation skal du øge værdien for "Størrelse > Højde af mobilmenu".

Gør dit logo større i sidebjælken

Hvis du vil gøre dit logo større i et hvilket som helst layout, er det først og fremmest meget vigtigt at trimme al negativ plads eller gennemsigtige pixels, der omgiver din logografik, før du uploader filen med den til Shopify.

Her er et logo med en masse negativ plads rundt om:

Her er det samme logo, efter det er trimmet – når al negativ plads er skåret af det:

Logoet med den negative plads vises herunder, når det er uploadet i temaet Pop:

Det trimmede logo vises herunder brugt i temaet Pop:

Når du ved, at dit logo ikke bliver mindre på grund af den negative plads, som det indeholder, kan du justere bredden af sidebjælken, så der er plads til, at logoet kan udvides. Det betyder, at dit logo bliver større.

Gå til temaeditoren, og i afsnittet Sidehoved og navigation skal du øge værdien for "Størrelse > Menubredde på computer".

Mindsk mellemrummene rundt om logoet i sidebjælken

Før du fjerner en eventuel margen, som er tilføjet over og under logoet i teamet Pop, er det meget vigtigt at trimme en eventuel margen, der stammer fra selve billedet. Du skal trimme den negative plads eller gennemsigtige pixels rundt om din logografik, inden du uploader filen med den til Shopify.

Her er et logo med en masse negativ plads rundt om:

Her er det samme logo, efter det er trimmet – den negative plads er blevet skåret væk:

Logoet, som ikke er blevet trimmet, vises herunder brugt i temaet Pop:

Det trimmede logo vises herunder brugt i temaet Pop:

Når du har uploadet et trimmet logo til dine temaaktiver, kan du justere bredden af sidebjælken ved at gå til temaeditoren. I afsnittet Sidehoved og navigation skal du redigere værdien for "Størrelse > Menubredde på computer", så den passer til dit ønske.

Som en sidste ikke-understøttet foranstaltning kan du mindske margenen over og under dit logo, hvis du vil, ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Under Aktiver skal du klikke på timber.scss.liquid for at åbne typografiarket for temaet i onlinekodeeditoren eller gå til denne webadresse.

2. Nederst i filen skal du tilføje følgende:

```sass {% comment %} Følgende medieforespørgselsfunktion opretter dette: @media screen og (minimumsbredde: 1025 pixels) { ... } Sidebjælken vises kun, når bredden > 1025 pixels. {% endcomment %}

@include at-query ($min, $large) { .header-logo { margin-bottom: 30px /* original is 60px */; }

.site-header {
   padding-top: 30px /* original is 90px */;

.hr--small {
     margin: 0 auto 10px /* original is 15px auto 30px */;
   }
 }

} ```

1. Gem din fil.

Rediger indstillingerne for produktsiden

I afsnittet Produktside kan du tilføje eller fjerne følgende afsnit:

• Produktbrandet eller -leverandøren
  • Billedzoom
  • Relaterede produkter
  • En antalsvælger
  • En dynamisk betalingsknap
  • Ikoner til deling på sociale medier

Sådan redigerer du indstillingerne for produktsider:

1. Vælg Produktsider i rullemenuen i topbjælken.

2. Klik på Afsnit.

3. Klik på Produktside.

4. Hvis du vil vise produktbrand eller -leverandør, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis produktleverandør. Hvis du vil have vist et brand eller en leverandør, skal du føje en leverandør til produktet.

5. Hvis du vil give kunderne mulighed for at zoome ind ved at holde musemarkøren over et produktbillede, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér billedzoom.

6. Hvis du vil vise et udvalg af relaterede produkter nederst på siden, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis relaterede produkter. Den kollektion, som produktet tilhører, afgør, hvilke relaterede produkter der vises. Hvis du vil have vist relaterede produkter, skal du oprette en kollektion for produktet eller føje det til en eksisterende kollektion. Hvis produktet ikke er en del af en kollektion, vil der ikke blive vist nogen relaterede produkter.

7. Hvis du vil have vist en antalsvælger, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis antalsvælger.

8. Hvis du vil have vist en dynamisk betalingsknap, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis dynamisk betalingsknap.

9. Hvis du vil have vist ikoner til deling på sociale medier, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktivér produktdeling.

10. Klik på Gem.

De bedste typer af produktbilleder til Pop

Billeder med høj opløsning vil se flottere og mere professionelle ud i temaet Pop, og vi anbefaler, at du forsøger at bruge billeder, som er mindst 1024 brede og 1024 pixels høje. Billederne vil automatisk blive skaleret ned, hvor det er nødvendigt, så jo højere kvaliteten er jo bedre.

Billeder med høj opløsning er særlig vigtige, hvis du bruger funktionen Billedzoom, som du kan aktivere i temaeditoren i afsnittet Produktsider:

De udvalgte billeder af dine produkter skal alle have samme forhold mellem bredde og højde for at se bedst muligt ud på kollektionssider.