Tilføj sekundær mail

Du kan føje en sekundær mail til din konto for at hjælpe dig med at genoprette adgang til din Shopify-konto, hvis du ikke kan tilgå din primære mailadresse. Der sendes også sikkerhedsmeddelelser, der er relateret til din konto, som f.eks. loginvarsler og anmodninger om nulstilling af adgangskoder til din sekundære mail.

Under opsætningen af din sekundære mailadresse sendes der en mail til denne mailadresse for at bekræfte den. Du skal have adgang til den sekundære mailadresse for at kunne bekræfte den. Der kan gå et par minutter, før bekræftelsesmailen lander i indbakken.

På denne side

Trin:

1. Klik på dit butiksnavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer konto.

3. Klik på Sikkerhed.

4. Klik på Tilføj sekundær mailadresse i afsnittet Sekundær mailadresse.

5. Angiv den mailadresse, du vil bruge som din sekundære mailadresse, og angiv derefter adgangskoden til din Shopify-konto.

6. Gå til indbakken for den sekundære mailadresse, du har tilføjet, og åbn derefter bekræftelsesmailen.

7. Klik på knappen Bekræft mailadresse i bekræftelsesmailen.

8. Bekræft din nye mailadresse på næste side ved at klikke på knappen Acceptér.

Hvis du ønsker at redigere eller fjerne mailadressen, skal du klikke på knapperne Rediger eller Fjern og derefter angive adgangskoden til din Shopify-konto for at bekræfte ændringen.