Totrinsgodkendelse ved hjælp af en indbygget godkender

Du kan bruge en indbygget godkender, der er kompatibel med WebAuthn-standarden som et andet trin til at logge ind på din konto. Indbyggede godkendere er integreret i en enhed, du bruger som godkender. Du kan f.eks. opsætte din enhed til at bruge biometriske data, som f.eks. fingeraftrykssensor eller ansigtsgenkendelse. Eksempler på indbyggede godkendere omfatter Windows Hello og Apple Touch ID eller Face ID. Du kan også opsætte dine enheder til at bruge en adgangskode eller en pinkode. Uanset hvilken metode du bruger til at logge ind på din enhed, er det den samme metode, du bruger til totrinsgodkendelse.

De indbyggede godkendere fungerer kun på en enkelt enhed. Hvis du ikke vil bruge en mobilenhed til totrinsgodkendelse, kan du vælge den indbyggede godkender på din bærbare eller computer. Hvis du bruger en indbygget godkender som den primære godkendelsesmetode til at logge ind på din konto, bør du tilføje en alternativ godkendelsesmetode, der ikke er afhængig af den indbyggede godkender. Hvis du tilføjer en anden alternativ godkendelsesmetode end den indbyggede godkender, får du mulighed for at logge ind på din konto på andre enheder.

Trin:

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer konto > Sikkerhed.

3. Klik på Slå totrin til i afsnittet Totrinsgodkendelse.

4. Angiv din adgangskode, og klik derefter på Næste.

5. Vælg Indbygget godkender på listen Godkendelsesmetode.

6. Angiv et navn til din godkendelsesenhed. Hvis du bruger flere godkendelsesenheder, skal du sørge for at angive et beskrivende navn, så du nemt kan identificere, hvilken enheder du skal bruge. For eksempel: iPhone PIN eller Laptop fingerprint.

7. Klik på Slå til.

8. Følg vejledningen på skærmen for at aktivere godkenderen.

9. Gem dine gendannelseskoder, hvis du mister adgangen til din mobilenhed. Sørg for, at du gemmer dem et sikkert sted offline, så du har adgang til dem på flere forskellige måder, f.eks. fra din mobilenhed, din computer eller et udskrevet dokument.

Når du prøver at logge ind nu, skal du bruge den indbyggede godkender til totrinsgodkendelse for denne enhed.

Her er det næste, du skal gøre

Overvej at opsætte mindst én alternativ godkendelsesmetode, der ikke er afhængig af den indbyggede godkender, så du kan logge ind på din konto fra en anden enhed.