Totrinsgodkendelse ved hjælp af Shopify-mobilprompter som alternativ metode

Shopify-mobilprompter sender en besked til dig via en mobilenhed, når du logger ind. Denne besked beder dig om at bekræfte, at du prøver at logge ind på din konto.

Shopify-mobilprompter kan kun bruges som en alternativ metode til totrinsgodkendelse. Du skal opsætte en af følgende godkendelsesmetoder som din primære metode:

Shopify-appen skal være installeret på den mobilenhed, du bruger til Shopify-mobilprompter.

Fordele ved Shopify-mobilprompter

Det anbefales, at du bruger Shopify-mobilprompter i stedet for bekræftelseskoder via tekstbesked (sms) til at beskytte din konto. Dette anbefales af følgende årsager:

• It-kriminelle kan forsøge at stjæle godkendelseskoder, der sendes via sms. Shopify-mobilprompter hjælper med at beskytte dig mod it-kriminelle ved udelukkende at sende koder til dine enheder, som er logget ind.
  • Shopify-mobilprompter giver flere oplysninger om loginforsøg på din konto. Disse oplysninger omfatter enhed, lokation og klokkeslæt.
  • Du kan hurtigt blokere mistænkelig aktivitet ved hjælp af Shopify-mobilprompterne. Hvis du ikke har forsøgt at logge ind på din konto, skal du trykke Nej på prompten for at beskytte din konto.

Inden du begynder

Sørg for at fuldføre følgende, inden du opsætter Shopify-mobilprompter:

• Opsæt en primær godkendelsesmetode.

• Installer Shopify-appen på den mobilenhed, du bruger til Shopify-mobilprompter. Hvis du allerede har installeret Shopify-appen på din mobilenhed, skal du kontrollere, at du har den nyeste version af appen.

• Log ind på Shopify-appen på denne enhed.

Opsæt Shopify-mobilprompter

1. Log ind på Shopify-appen på den mobilenhed, du vil bruge til at modtage pushmeddelelser.

2. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.

3. Klik på Administrer konto > Sikkerhed.

4. Klik på Tilføj en anden metode i afsnittet Totrinsgodkendelse.

5. Angiv din adgangskode, og klik derefter på Næste.

6. Vælg Shopify Mobile-prompter på listen Godkendelsesmetode.

7. Vælg den mobilenhed, du vil bruge til at modtage meddelelser. Hvis enheden ikke findes på listen over tilgængelige enheder, skal du bekræfte følgende:

• Du har installeret den nyeste version af Shopify-appen på din mobilenhed.
    • Du er logget ind på Shopify-appen på denne enhed.
  8. Hvis din enhed ikke findes på listen over tilgængelige enheder, selvom du er logget ind på Shopify-appen på denne enhed, skal du udføre følgende trin igen:

1. Klik på Tilføj en anden metode i afsnittet Totrinsgodkendelse.
    2. Angiv din adgangskode, og klik derefter på Næste.
    3. Vælg Shopify Mobile-prompter på listen Godkendelsesmetode.
    4. Vælg den mobilenhed, du vil bruge til at modtage meddelelser.
  9. Klik på Send mobilprompt. Der vises en testmeddelelse på den valgte enhed.

10. Tryk på Godkend på din mobilenhed. Du modtager en mailbesked om, at du har aktiveret Shopify Mobile-prompter som alternativ metode.

11. Klik på Fuldført i Shopify-administratoren.

12. Gem dine gendannelseskoder, hvis du mister adgangen til din mobilenhed. Sørg for, at du gemmer dem et sikkert sted offline, så du har adgang til dem på flere forskellige måder, f.eks. fra din mobilenhed, din computer eller et udskrevet dokument.

Når du logger ind nu, kan du bruge din mobilenhed til totrinsgodkendelse.

Aktivér meddelelser for totrinsgodkendelse

Hvis du ikke modtager meddelelser, når du har opsat Shopify-mobilprompter, er du muligvis nødt til at kontrollere, at du har aktiveret Sikkerhedsopdateringer og Multifaktorgodkendelse for Shopify-appen på din mobilenhed.