Gendannelseskoder til totrinsgodkendelse

Når du opsætter en metode til totrinsgodkendelse, får du mulighed for at gemme ti gendannelseskoder, som du kan opbevare et sikkert sted. Gendannelseskoder giver dig mulighed for at få adgang til Shopify-administratoren, hvis de andre godkendelsesmetoder ikke er tilgængelige. Hvis du f.eks. ikke har adgang til din mobilenhed, kan du bruge en af gendannelseskoderne til at logge ind på din konto, hvis du har aktiveret totrinsgodkendelse for den.

Gem dine gendannelseskoder på et sikkert, hemmeligt sted, som du kan tilgå fra alle steder. Du kan udskrive, kopiere eller downloade gendannelseskoderne. Du kan også gemme dine gendannelseskoder i en adgangskodeadministrator eller et skylager, som du nemt kan tilgå. Det kunne f.eks. være:

Hent og gem dine gendannelseskoder

Hvis du ikke gemte dine gendannelseskode under opsætningen af din godkendelsesmetode, kan du hente dem, når du vil. Du skal være logget ind på din Shopify-konto for at kunne hente dine gendannelseskoder.

Trin:

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer konto > Sikkerhed.

3. I afsnittet Totrinsgodkendelse under Gem dine gendannelseskoder klikker du på Se koder.

4. Valgfrit: Hvis du har brugt alle ti gendannelseskoder på et tidligere tidspunkt, kan du klikke på Generer nye koder.

5. Gør et af følgende:

• Klik på Udskriv koder for at udskrive en PDF eller kopi af dine gendannelseskoder.
    • Klik på Kopiér koder for at kopiere og indsætte dine gendannelseskoder i et elektronisk dokument.
    • Klik på Download koder for at downloade dine gendannelseskoder til en txt-fil på din enhed.
  6. Gem dine gendannelseskoder på et sikkert, hemmeligt sted.