Totrinsgodkendelse via sms-tekstbeskeder

Du kan opsætte din mobilenhed til at modtage en engangskode på seks cifre, som sendes til din mobilenhed i en sms-tekstbesked, når du logger ind på din konto. Du skal manuelt angive denne kode samt dine andre legitimationsoplysninger.

Fremgangsmåde:

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer konto > Sikkerhed.

3. Klik på Slå totrin til i afsnittet Totrinsgodkendelse.

4. Vælg Sms-levering, og klik derefter på Næste.

5. Vælg en landekode, og angiv derefter dit mobilnummer.

6. Klik på Send godkendelseskode.

7. Tjek din mobiltelefon for en sms-tekstbesked.

8. Hent den sekscifrede kode i tekstbeskeden, og angiv den under Godkendelseskode.

9. Angiv din adgangskode under Adgangskodebekræftelse, og klik derefter på Aktivér.

10. Gem dine gendannelseskoder, hvis du mister adgangen til din mobilenhed. Sørg for, at du gemmer dem et sikkert sted offline, så du har adgang til dem på flere forskellige måder, f.eks. fra din mobilenhed, din computer eller et udskrevet dokument.

Når du prøver at logge ind nu, skal du bruge din mobilenhed til totrinsgodkendelse.

Du kan tilføje et andet mobilnummer som en alternativ godkendelsesmetode.