Totrinsgodkendelse via sms-tekstbeskeder

Du kan opsætte din mobilenhed til at modtage en engangskode på seks cifre, som sendes til din mobilenhed i en sms-tekstbesked, når du logger ind på din konto. Du skal manuelt angive denne kode samt dine andre legitimationsoplysninger.

Trin:

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer konto > Sikkerhed.

3. Klik på Slå totrin til i afsnittet Totrinsgodkendelse.

4. Angiv din adgangskode, og klik derefter på Næste.

5. Vælg Sms-levering på listen Godkendelsesmetode.

6. Vælg en landekode, og angiv derefter dit mobilnummer.

7. Klik på Send godkendelseskode.

8. Tjek din mobiltelefon for en sms-tekstbesked.

9. Hent den sekscifrede i tekstbeskeden, og angiv den under TJEK DIN TELEFON.

10. Klik på Slå til.

11. Gem dine gendannelseskoder, hvis du mister adgangen til din mobilenhed. Sørg for, at du gemmer dem et sikkert sted offline, så du har adgang til dem på flere forskellige måder, f.eks. fra din mobilenhed, din computer eller et udskrevet dokument.

Når du prøver at logge ind nu, skal du bruge din mobiltelefon til totrinsgodkendelse.

Du kan tilføje ét eller flere forskellige mobilnumre som alternativ godkendelsesmetode.