Deaktivering af totrinsgodkendelse

Du kan deaktivere totrinsgodkendelse. Hvis du opsætter flere godkendelsesmetoder og deaktiverer den primære metode, vil den næste tilgængelige alternative metode blive den primære metode.

Hvis du beslutter dig for at deaktivere alle dine metoder til totrinsgodkendelse, vil du kun blive bedt om at angive din mailadresse og adgangskode, når du logger ind på din konto. Dette betyder, at din konto vil være mindre sikker.

Trin:

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer konto > Sikkerhed.

3. Åbn afsnittet Totrinsgodkendelse, og klik på Fjern ud for den godkendelsesmetode, du vil deaktivere.

4. Angiv din adgangskode, og klik derefter på Næste.