Bekræftelse af dine personale-e-mailadresser

For at holde din Shopify-administrator sikker skal du sørge for, at alle konti (butiksejer og personale) har bekræftede e-mailadresser. Hver kontoejer kan kun bekræfte deres egen e-mailadresse. Du kan bekræfte din e-mail fra din kontoprofil i din Shopify-administrator.

Hvis du har konti i flere Shopify-butikker, skal du bekræfte din e-mailadresse i hver butiks Shopify-administrator.

Desuden: Når du har konti i Shopify Plus-butikker, skal du bekræfte din e-mail én gang. Når du har bekræftet din e-mailadresse til en Shopify Plus-butik, bekræftes din e-mail på tværs af alle Shopify Plus-butikker, hvor du har en konto (dette sker uafhængigt af hvilke virksomheder, disse butikker tilhører).

Trin:

1. Log ind på Shopify-administratoren for én af dine butikker.
  2. Åbn din kontoprofil:
    Åbn din Shopify-konto i højre hjørne, og klik på Profil
  3. Klik på Send bekræftelses-e-mail i bekræftelsesbanneret. Hvis du ikke får vist dette banner, er din e-mailadresse allerede bekræftet.
  4. Gå ind på din e-mailkonto, åbn e-mailen og følg vejledningerne.

Lær mere