Sådan bekræfter du dine mailadresser

For at holde din Shopify-administrator sikker skal du sørge for, at butiksejeren og medarbejderne har bekræftede mailadresser. Hver butiksejer kan kun bekræfte sin egen mailadresse.

Trin:

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer konto.

1. Klik på Send bekræftelses-e-mail i bekræftelsesbanneret. Hvis du ikke får vist dette banner, er din mailadresse allerede bekræftet. 4. Gå ind på din e-mailkonto, åbn e-mailen og følg vejledningerne.

Få mere at vide