Kontakt en sælger

Har du fundet en virksomhed, som du er interesseret i at købe? Det første skridt er skrive direkte til sælgeren fra opslaget.

Kontakt en sælger

Al kommunikation skal foregå i meddelelsessystemet på Exchange Marketplace. Dette hjælper med at beskytte dig mod svigagtig opførsel.

1. Opret en Exchange-konto. Dette kan gøres med Facebook eller Google.
  2. Åbn fortegnelsen for en virksomhed, som du er interesseret i at få mere at vide om.
  3. Klik på Kontakt sælger.
  4. Skriv din besked, og klik på knappen Kontakt sælger igen.
  5. Kig efter svar i din Køberindbakke. Du kan få adgang til denne på en computer ved at klikke på dit navn og derefter klikke på Indbakke. Hvis du er på din mobilenhed eller tablet og vil have adgang til din køberindbakke, skal du vælge menuen og derefter klikke på Indbakke.

Spørgsmål, du kan stille sælgeren

Det er en god idé at stille nogle spørgsmål, der kan hjælpe dig med at beslutte, om den virksomhed, du er interesseret i, er den rigtige for dig. Her er nogle spørgsmål, du kan stille:

• Hvor meget tid bruger du på virksomheden om ugen?
  • Hvilke færdigheder skal jeg have for at drive virksomheden?
  • Kan du fortælle mig noget mere om forretningsmodellen?
  • Hvilken type markedsføring bruger du til at tiltrække kunder?
  • Hvad kan jeg gøre for at forbedre virksomheden?
  • Hvor stor er din overskudsmargen?
  • Tilbyder du support efter salg af virksomheden?
  • Hvad er inkluderet i denne transaktion?
  • Hvordan behandler du dine ordrer?
  • Kan jeg bekræfte trackingnumre?

Bemærk: Undlad at presse sælgeren til at tilbyde dig alternative tjenester, videregive personlige kontaktoplysninger, presse vedkommende til at gøre dig til ejer eller opmuntre sælgeren til at bruge andet en det integrerede betalingsflow Escrow.com til transaktioner.

Når du har fået svar på dine indledende spørgsmål, og du og sælgeren har opbygget et tillidsfuldt forhold, kan du bede ham eller hende om at dele mere detaljerede oplysninger med dig. Du kan anmode om skrivebeskyttet-adgang, når din betaling er sikret af Escrow.

Når du er klar til at købe, kan du sende sælgeren et tilbud. Det kan være, I er nødt til at forhandle lidt, men når I har aftalt en pris, sender sælgeren dig en Escrow.com- transaktion, som du kan bruge til at betale sikkert med og påbegynde processen med at blive den nye ejer.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke får et svar fra sælgeren?

Det kan være frustrerende, hvis man ikke hører tilbage fra sælgeren af en virksomhed, når man har sendt en besked. Selvom Exchange ikke kan kontakte sælgeren for dig, er det muligt, at den kontaktede sælger svarer på spørgsmål fra andre potentielle købere eller allerede diskuterer et tilbud med en anden.

Nogle sælgere modtager stor interesse og kan måske ikke besvare alle henvendelser. Derfor er det vigtigt, at du sender en detaljeret, personlig besked, der skiller sig ud fra mængden.

Mens du venter på svar, kan du fortsætte med at kigge efter andre virksomheder til salg på Exchange. Der tilføjes nye virksomheder hver dag.

Send et tilbud til sælger

Første skridt på vejen til at blive den nye ejer af en virksomhed på Exchange består i at sende en besked til sælgeren fra hans eller hendes fortegnelse. Når du har modtaget et svar fra sælgeren, kan du sende ham eller hende et tilbud ved at klikke på Send et tilbud. Du kan først sende et tilbud, når sælgeren har besvaret din første besked. Dit tilbud skal være på mindst 80 % af sælgerens listepris.

Klik på Tilføj tilbud, indtast derefter beløbet for dit tilbud i USD, og klik på Send. Du kan klikke på Fjern tilbud, hvis du ikke vil fortsætte. Husk, at du skal bekræfte, at du har de finansielle midler til at gennemføre transaktionen, da det ikke er muligt at vælge mulighederne acontobetaling eller delvis betaling.

Klik på Annuller tilbud, hvis du vil annullere et sendt tilbud.

Sælgeren opretter Escrow-transaktionen, så snart dit tilbud er accepteret. Når sælgeren har oprettet Escrow-transaktionen ud fra dit tilbud, modtager du en e-mail fra vores betalingspartner, Escrow.com. Denne e-mail indeholder oplysningerne om transaktionen og vejledning til, hvordan du betaler sælgeren. Her kan du læse hvorfor, du ikke bør bruge andre end Escrow.com til betalingen.

Private opslag

Muligheden for at oprette private fortegnelser er tilgængelig for virksomheder, som overholder en bestemt salgsgrænse, og som vil sælge deres virksomhed og samtidig holde oplysninger som navnet på virksomheden, konti på sociale medier og webadresser private.

Du kan sende beskeder til private salgsopslag for at få mere at vide om virksomheden direkte fra sælgeren.

hemmeligholdelsesaftaler

Det kræver en høj grad af tillid at købe eller sælge en virksomhed online. Hvis du sælger en virksomhed, er du muligvis bekymret for, om følsomme oplysninger om din virksomhed kan havne i de forkerte hænder. Hvis du køber en virksomhed, kræver, vil korrekt due diligence ofte kræve, at du undersøger en virksomheds økonomi meget nøje.

Her kommer NDA'en, eller hemmeligholdelsesaftalen, ind i billedet. NDA'en er en juridisk håndhævet kontakt, der hjælper med at holde fortrolige oplysninger, der deles af sælger og køber, fortrolige. Disse aftaler udspecificerer, hvilke oplysninger der skal holdes private under og efter salget.

Hemmeligholdelsesaftalen bør specificere, hvilke formål oplysningerne skal bruges til, og at oplysningerne ikke vil blive videregivet til andre eller brugt til egen kommerciel fordel.

Hvornår har jeg brug for en hemmeligholdelsesaftale?

I mange tilfælde er sælgere af store virksomheder nødt til at videregive fortrolige eller navnebeskyttede oplysninger til køberen på det tidspunkt, hvor køberen påbegynder sin efterforskning. På dette tidspunkt bør sælgeren indgå en hemmeligholdelsesaftale, som skal underskrives af køberen eller enhver anden part, som kan få adgang til fortrolige oplysninger om virksomheden.

Hvorfor skal jeg skrive under på en hemmeligholdelsesaftale?

Hvis du seriøse hensigter om at købe en større virksomhed online, vil sælgeren sandsynligvis bede dig om at underskrive en hemmeligholdelsesaftale. Dette skaber tillid hos sælgeren og giver dig mulighed for at undersøge de oplysninger, som du har brug for til at træffe en endelige finansiel beslutning om at købe.